Sony Xperia T vs TX vs Samsung Galaxy SII

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Sony Xperia T vs TX vs Samsung Galaxy SII

Post od Baraba »

VeNoM, a Bond je zezno stvar, nisam još pogledao novi 007 ali bar znamo ko je zezno McLaren F1, ni manje ni više 007.
Ima li negde primer slika sa T ili TX u punoj rezoluciji koje nisu provlačene kroz neke filtere u PS?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ljudi ja uzimam tx pa neka bude i iz vodofona...uvek sam voleo crvene sluske.ok cekam naravno da ga bude malo vise i da bude nov.a s odlazi sigurno...gledao sam ion i gledao sam t ali tx mi je najlepsi a svi su skoro slicni prema tome uzimam ono sto mi se najvise svidja.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Još jedan glas za TX, meni se lično mnogo više sviđa od T modela, a i hardverski ne zaostaje za S3 i HOX.
P.S. Mislim da Bond koristi TL.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ma ne koristi ni jedan, telefon se samo pojavi na 2 sekunde, kao, stigne mu nesto i to je to... ni ne vidi se koji je telefon u pitanju... :dry:
inace, oba modela T i TX su dual core Krait procesori tako da su slabiji od quad core-a... mada se u praksi nije pokazalo da su BAS slabiji... imao sam One S, drao je One X po nekim testovima... :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

VeNoM napisao:rusi imaju tx a mi nemam...sram ih bilo kada je nisu namenili za nas...a i onaj Bond...zasto nije koristio tx nego t???
Potpisujem svaku reč VeNoM!! :D

Elem, kupio sam juče Xperiu T. :)
Xperiu TX nigde nisam mogao da nađem i pored jako velikog truda i želje, ali iskren da budem, za sada sam prezadovoljan i sa T. :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

McLaren F1, cestitam druze da te dobro sluzi. :)

iKe, Bond koristi T.:)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

McLaren F1, cestitke :)
I da padne neki review kad ga prostudiras. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

McLaren F1, Čestitke i od mene na novom telefonu i naravno neki review se podrazumeva :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Čestitam.
Znao sam da me neće poslušati i uzeće SE, sunce mu njegovo :D
Očekujemo pregled i fotk da vidimo kakve šrave, što pre neke fotke okači da vidimo 13MP :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

McLaren F1 ajde neki info?koliko se brzo kida baterija?kakv je ekran velicinski u odnosu na 4.3 u realnosti?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

I ja se prikljucujem cestitkama,da te dugo i odlicno sluzi..
Baraba, bio si u pravu tesko on moze da poslusa nekog..
I naravno ae neki review o telefonu... :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

i mene bi zanimao jedan review ako moze, bas sam se bio nameracio na taj model :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Hvala svima na čestitkama. :)
Nisam očekivao da će biti ovolika potražnja za review-om. :D
Ok, sutra ću napisati mini tutorijal i dati primere slika uslikane kamerom jer trenutno nemam toliko vremena. :smutny: :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

McLaren F1 napisao: Ok, sutra ću napisati mini tutorijal i dati primere slika uslikane kamerom jer trenutno nemam toliko vremena. :smutny: :wink:
Slika

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Ja se izvinjavam, ali baš sam bio u škripcu sa vremenom. :smutny:
Telefon koristim 4 dana i prvi utisci su sledeći: :)

Prvo što me je oduševilo je sam dizajn telefona. Telefon izgleda jako elegantno, dobro leži u ruci zbog zakrivljenja koje ima, kao i zbog ćinjenice da teži 139g. Neko bi rekao da je 139g mnogo, ali se zapravo ne oseća ta težina jer je dobro rasprostranjena. Npr. ćaletov iPhone 4S se čini dosta težim, a težak je 140g. :roll: Telefon je dovoljno tanak, tako da se gotovo i ne oseća u farmerkama.
Što se tiče brzine rada i fluidnosti, za sada nemam nikakvih zamerki. Telefon izvršava sve zadatke brzo i bez problema, ćak i ako mu u pozadini radi dosta aplikacija. Mooožda se ponekad vidi nedostatak Jelly Bean-a ("butter effect"), tj. poneka tranzicija nije toliko glatka, ali to se gotovo i ne primećuje, a i Jelly Bean za ovaj model bi trebalo da stigne u februaru. Takođe, mislim da je Sony odradio odličan posao sa svojim "Time Scape-om". Veoma jednostavno korišćenje, fluidan rad i vrlo dopadljiv za oko.
Što se tiče zvuka, zvuk na zvučniku se čuje dosta jako (pogotovo sa ukljucenom Xloud opcijom) i čisto, bez ikakve distorzije. Zvuk na slušalicama još nisam toliko proveravao, ali prvi utisak je da je zvuk dovoljno glasan, čak i za zahtevnije korisnike poput mene, sa dovoljno bass-a.
4.55" HD display je po mom mišljenju izvanredan. Oštrina slike je odlična dok su boje veoma realne, što mi se pogotovo sviđa. Nisam veliki fan Super Amoled+ ekrana, iako su boje na njima lepše za oko.
Iskreno govoreći, ne bih da ispadne da svako hvali svoga konja, ali zaista trenutno nemam ni jednu zamerku na telefon. :roll:
Ako bih morao da navedem stvar koja mi smeta, rekao bih da mi malo smeta to što otisci prstiju lako ostaju na ekranu, dok sa zadnje strane telefona to nije slučaj (gumirana plastika).
Na kraju, što se tiče kamere, to ću ostaviti na Vama da procenite. Ja lično nisam previše zahtevan, tako da se meni čini dosta dobrom u svakom slucaju. :roll:
Evo i par primera slika sa Auto podešavanjima (10 Mpx): :wink:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ukoliko imate još neka pitanja, postavite ih slobodno >>>ovde<<<, u temi koja je odgovarajuća za to. :wink:
Ova ide pod "lock". :wink:

Zaključana tema