znemanja, ne daj da te navuče lesa0208, to ti je vrtlog i komplikacija sa displejem, trošio sam više vremena na displej zbog lese nego na funkcije u telefonu
znemanja, sve ide tako kako si napisao, osim tih dodatnih podesavanja. To podesis pre ubacivanja screenshota u template. Nema veliki broj podesavanja vec ima da li hoces Shadow ili Glare efekat na krajnjoj slici. Sa tim se poigraj ako ti je interesantno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Baraba, Predpostavljam da je to vrtlog bez kraja Može čovek sate i sate da potroši samo da bi uskladio sve elemente i boje, ali opet svaku put kada otvorim ovu temu me oduševi lesin izgled displeja tako da moram malo okusti taj dizajnerski aspekt kreiranja home screen-a
lesa0208 napisao:Evo ga jedan tizer Ubuntu za mobilni desktopa sto sam krenuo da radim
Evo šta je uradio čovek na tu temu : My Ubuntu Android Theme, možda ti da neku ideju. Ja ovo sigurno ne bih umeo da uradim. Još jednom se vidi sva lepota Androida, iako malo laguje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.