MTS novosti
Re: MT:S novosti
Сад провера ради одлично, раније није могла најмање првих седам дана или више. 

Слобода или смрт
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kod Vipa radi vec prvi dan, najcesce od 12h. Prilicno su precizni, imaju kasnjenje od mozda 2-3h, to je sasvim tolerantno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
cirkus
ipak je validna provera preko 788 servisa, bunilo me je to sto imam preko 6 GB u paketu za ovaj mesec
pa mi nije bilo jasno. Sve u svemu imam iz paketa 1,5 GB, iz proslog meseca 1,4 i bonus od 3 GB
kako cu to potrositi, ziva nisam 

Kad bude omogucena provera stanja u mtsu?Stvarno nema smisla..
fannY, to se i ja pitam,evo koji je ovo dan,tj datum a oni jos nisu dopustili proveru stanja,a sutra je vec vikend...
Nije im se ovo desavalo tokom da kazem radnih meseci(prvih nedelja u mesecu),mahom tu provera bude dostupna 2.,eventualnog 3. u mesecu..
Nije im se ovo desavalo tokom da kazem radnih meseci(prvih nedelja u mesecu),mahom tu provera bude dostupna 2.,eventualnog 3. u mesecu..
Dešavalo se i ranije da je provera stanja bila moguća tek od 4-og ili 5-og u mesecu.
Treba se uzeti u obzir i da su oni državna firma pa se nije radilo dva dana (a i kada se radi traljavo se radi) pa i ako je radila obračunska služba, sumnjam da je neko bio vredan i ažuran.
Treba se uzeti u obzir i da su oni državna firma pa se nije radilo dva dana (a i kada se radi traljavo se radi) pa i ako je radila obračunska služba, sumnjam da je neko bio vredan i ažuran.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
provera stanja funkionise na broju 788 sve vreme samo vam treba PUK broj 

Zašto bi neko proveravao stanje drugog dana u mesecu, kada mu je paket tek počeo
?
Proveravanje stanja non stop mi ne ide u glavu nikako
?

Proveravanje stanja non stop mi ne ide u glavu nikako

Evo ti konkretan odgovor... recimo,ja sam potpisao na pocetku meseca za Box 4 i zanimalo me koja ej cena poruke poslate u Bosnu recimo.Poslao sam jedan SMS i cekao da servis proradi,da vidim koliko kosta 

Jeste,samo sto mi je na prepaidu SMS bio jeftiniji (poruka ide M-Telu),ni sam ne znam kako,al nebitno.Sada je 10+pdv 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pinocio, a ti koristi Internet za slanje dz SMS u inostranstvo. Imas gomile sajtova, samo nadji onaj koji radi i zloupotrebljavaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pinocio, kako ti je to SMS ka inostranstvu bio jeftiniji u prepaidu? Na svim prepaid tarifama mt:s je cena SMS prema inostranstvu ista kao i na postpaid (10 din + pdv = 12 din).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Одг: MT:S novosti
M:tel u RS se tretira kao nacionalni saobracaj i cijena poruke je kao za Telenor ili Vip, plus sto ti vaze i besplatne poruke i minuti iz paketa.
Mozes li ovo da ponovis, molim te? Uz detaljnija objasnjenja ?
Napisao je da mreza M:tel za Srbiju se tretira kao nacionalni saobracaj(isto kao onaj u svojoj zemlji),ako sam lepo razumeo oni nama salju poruku ili uspostavljaju poziv po ceni kao u domacem saobracaju kod njih,i da na kraju je stavio da vaze besplatni minuti i poruke..
-
- Redovni učesnik
Не они нама, него ми њима. Ја сам "наш".
Значи, Лело, ако си на мт:с мрежи, поруке и позиви ка м:тел мрежи у РС ти се рачунају као национални саобраћај и важе ти бесплатне поруке и позиви које добијеш у постпејд пакету. А ако си изашла из бонуса, цијена ка м:тел мрежи је као да зовеш неки мобилни број у Србији.

Значи, Лело, ако си на мт:с мрежи, поруке и позиви ка м:тел мрежи у РС ти се рачунају као национални саобраћај и важе ти бесплатне поруке и позиви које добијеш у постпејд пакету. А ако си изашла из бонуса, цијена ка м:тел мрежи је као да зовеш неки мобилни број у Србији.
Poslednja izmena od OdličanJeMemo u Sub, 05. Jan 2013. 19:32, izmenjeno 1 put ukupno.
auuu, pa ova informacija mi je dragocena ! Hvala ti ! A ja sve vreme cekam da mi naplate 3 SMSa kao za inostranstvo... e ziv bio! Koji je pozivni za tu mrezu?
-
- Redovni učesnik
+387 65 и +387 66
Молим!
Молим!