VeNoM, Xaxa i ja volim teške telefone, meni je mana kada neki veliki telefon ima malu težinu, ne znam zašto, ali po meni je najoptimalnije 150+ grama.Nadam se da će biti neki opširniji review od tebe u vezi Xperie T...
znemanja naravno da će da bude.za početak moramda pohvalim bateriju koja traje više nego na S sa istim mučenjem mada T ima ono čudo da smanjuje svetlost ekrana po potrebi automatski tako da verovatno zbog toga i duže traje mada i na jednom i drugom mi je 30% osvetljenja
dalje S deluje mnogo bolje i kvalitetnije a i teži je.
dalje S ima veću memoriju
dalje S ima bolji dizajn...hdmi normalan izlaz...
ali...T ima otvoreni usb, malo veći ekran malo brži proceosr.sve u svemu i jedan i drugi kada se stavi na papir dodju mu na isto jedan ima prednosti u odnosu na drugog dok isti taj drugi je u prednosti po pitanju drugih stvari u odnosu na prvog.
posle nekoliko dana napisaču ceo utisak.za sda ovo
Mali update-porodici se juce pridruzio e71 black kao nov
Po treci put imam e71,jednostavno ne mogu bez tog telefona,pravi messenger
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja imam dva broja konkretno pa menjam kartice u zavisnosti koji telefon hocu da koristim
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Lela, može se desiti da neko ima poslovni broj koji je dobio od firme i privatni broj, pa neko ima jedan postpaid i jedan prepaid ukoliko ide u neke zabiti pa da može biti dostupan... Ima to i svoju praktičnu stranu.
Lela, meni su trenutno u funkciji 3 tel. Galaxy S3 - glavni privatni broj 065, SE ARC S - sluzbeni broj 063, HTC Tattoo - onako da se nadje - 061. Inace od svakog operatora imam po 2 pre paid kartice - nagomilalo se. ali nisu svi uvek u telefonu, vec ih koristim po potrebi.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, kako se snadjes u toj sumi brojeva? I ja sam tako nekad imao, ali mi je postalo opterecenje da mislim na sve te kartice. Ja ih gkedam kao celjade pa mi zao da ih zapostavim
I ja sam pokusao prosle godine da koristim dva telefona i dve kartice. E72 u privatna svrhe a N79 za posao (oglasavanje na internetu) ali sam brzo odustao jer nositi dva telefona leti je bas opterecenje.
I opet koristim samo jedan broj, jeste da dobijam svakakve poruke pa i pozive ali naviko sam.
Otkako sam poceo da koristim mobilni telefon (davne 2001. godine), uvek sam imao samo jednu karticu. I ovde u AU koristim istu karticu/broj vec skoro punih 11 godina. Jedino sto sam promenio operatera i zamenio obicnu SIM karticu za microSIM. Mada, ne bih imao nista protiv kada bih bas morao koristiti i neki poslovni broj...
A ne volim kada ljudi cesto menjaju brojeve, pogotovo kad ti ne posalju taj novi broj. Primis poruku, od nekog ko tebe ocigledno zna, a ti pojma nemas od koga je.
hvala puno, ipak sam poceo sa iOs (iphone 2g, pa onda iphone 3g) pa mala promena na win 6.1, android, badu i opet povratak na (meni ubedljivo najbolji) iOs
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.