Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Re: Nokia N8
gdrazen, cim si mi dao svoj mail, ja sam ti poslao YT Player... Treba samo da javis da li si uspio 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Moram opet da pohvalim ovaj telefon. Danas sa nekim društvom bio na proslavi i kao što biva u zemlji Srbiji ispalila nas muzika. Uključili mi fm transmiter na ženinoj N8-ci i bilo je veselja za sve pare. Defiitvno ću jednog dana uzet 808 jer se vraćam na onu staru "Nokia je Nokia"
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ma naravno bre..
ja sam koristio stalno transmitter na duzim putovanjima kolima i uzivao sam.Samo je poenta naci frekvenciju gde nema signala,da se ne bi mesali zvukovi. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
A to je na dužim putovanjima nemoguća misija. Zato je USB zakon, stabiš boga oca na 16gb i vozi 

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Baraba, nije veruj mi. Ja sam prošle godine vozio Niš - Stavros i na 92.00 sve je radilo fenomenalno.
-
Postoji li verzija whatsapp na kojoj se moze ostvariti internet poziv na N8_
- zavodnick
- Expert
Sale_M, mislim da te verzije nema, barem koliko sam ja gledao na nekim stranicama i koliko sam vec instalirao verzija... 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Sale_M, program Whatsapp uopšte ne podržava internet poziv ni na jednoj platformi. U tu svrhu možeš koristiti Nimbuzz, Skype, Fring, a za Viber ne znam da li sad podržava poziv ili samo tekstualno pisanje. Ima možda još neka VoIP aplikacija ali te sam ja lično koristio (Fring podržava i video poziv preko wifi ili 3G). 

-
Ma da,ja mislio da na androidu whats app podrzava imternet poziv,ali sam proverio i video da nema.Dobro,ok je i chat preko whatsapp a fring je tu za video poziv,jedino sto ne podrzava skype.
Da to je stvarno steta sto skype nema opciju video poziva za symbian platformu.I da jos nesto da dodam,viber za symbian uredjaje,nema mogucnost video poziva,vec samo chat,i slanje slika...
- zavodnick
- Expert
acamatic, pa sta ce im kad Symbian polako nestaje
Ipak jos uvijek mislim da cemo Fring da koristimo 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 16. Dec 2012. 10:46
- :: nokia e72
ljudi, imam jedno pitanje.u velikoj sam dilemi
da li da kupim n8 ili da zadrzim e72 ?
oba mi se svidjaju.ali bojim se za n8 zbog taca i displeja kakvi su(jel se kvare i slicno)
koliko mu traje baterija (drzi li bar 2 dana ja koristin najvise net ,pozive slabo i poruke uglavnom)
telefone cuvam kao oko u glavi (ne dam da padne mrva prasine na njih, jer ih ne dobijam na poklon vec sam kupujem)
od aplikacija uglavom imam samo operu,poneki sitam program i garmin nista vise sto ce reci da nisam neki zahtevan korisnik i tel mi ne sluzi za igranje

da li da kupim n8 ili da zadrzim e72 ?
oba mi se svidjaju.ali bojim se za n8 zbog taca i displeja kakvi su(jel se kvare i slicno)
koliko mu traje baterija (drzi li bar 2 dana ja koristin najvise net ,pozive slabo i poruke uglavnom)
telefone cuvam kao oko u glavi (ne dam da padne mrva prasine na njih, jer ih ne dobijam na poklon vec sam kupujem)
od aplikacija uglavom imam samo operu,poneki sitam program i garmin nista vise sto ce reci da nisam neki zahtevan korisnik i tel mi ne sluzi za igranje
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
aca 1 kupi i probaj.tako ćeš najbolje znati.meni je sa anom držala oko 2dana sa povremenim netom, lepim brojem smsa tokom dana i nekih 10-20min razgovora.sadašnjem vlasniku je pao jedno 100x i malo je oklop upropastio ali mob šljaka kao prvog dana.on sada ima belu tj tamno sivu verziju
i 3g uključen i puni ga svaki dan ali mnogo ga muči.android bi u tom modu trajao pola dana.

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
VeNoM, etoga taj vlasnik iznad tebe i kad procita ovo
.
aca 1, ma kupi ako ti odgovara pipkanje po ekranu, n8 je odlican telefon.
Ja nevolim bele tj. nacin na koji se listaju aplikacije vise bi mi odgovarao ^3 ili bele ali sa onim starinskim listanjem app.

aca 1, ma kupi ako ti odgovara pipkanje po ekranu, n8 je odlican telefon.
Ja nevolim bele tj. nacin na koji se listaju aplikacije vise bi mi odgovarao ^3 ili bele ali sa onim starinskim listanjem app.
Moj glas ipak ide da uzmes lepo n8,i to je to,ako si u toj dilemi.Jer sigurno neces da se pokajes,ako uzmes n8.
Deksi, a na koj nacin se listaju aplikacije,pa valjda se listaju na belle-i,isto kao i na prethodnim verzijama softvera,ako mislimo na isto..
Deksi, a na koj nacin se listaju aplikacije,pa valjda se listaju na belle-i,isto kao i na prethodnim verzijama softvera,ako mislimo na isto..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
acamatic, na s60v5 i ^3 se udje u meni i odatle imas podmenije kao galerija, muzika, aplikacije itd. i meni je mnogo lakse nataj nacin da pronadjem ono sto mi treba nego kad je sve u jednom meniju i tu je sve poredjano odozgo nadole. Takav pregled imaju i samsung, alkatel, novi win8 .....
Na sony telefonima je to lepo reseno listanjem stranisa po horizontali.
Na sony telefonima je to lepo reseno listanjem stranisa po horizontali.
-
Pa mozes ti i na N8 da napravis foldere i da organizujes sve kako ti je volja.Meni je licno lepse ovako kad je sve flat. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Sale_M, upravu si eto toga se nisam setio, tacno da se nataj nacim moze rasporediti sve kako odgovara korisniku.
Deksi, postoji program sa kojim mozes da menjas foldere(izgled),naravno natpis,da ti izgleda kao na androidu,da vidis sta se nalazi u njemu..Kao sto sale rece mozes sve sto imas da ubacis u foldere i da prilagodis kako tebi je volja,ne moraju da ti budu sve aplikacije na jednom mestu,odozgo nadole..A da pa nije samo na sony telefonima,vec na skoro svakim novijim i starijim androidima,da se lista horizontalno..
- dackolinke
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Jan 2013. 01:29
- :: Nokia N8
Ljudi imam problem,na telefonu nemam FM transmitter,ima li ko slican problem?Molim vas pomozite!