VeNoM, i meni se čini kada se slika "kropuje" za kontakt, da joj se kvalitet pogorša. Ja npr. nisam navikao da stavljam slike na kontakte, tako da meni ne smeta toliko, ali mi je jasno tvoje nezadovoljstvo. Meni lično se i ne čine baš toliko loše, ali da su lošije, jesu.
Baraba, trenutno nemam ni jedan HD film na telefonu. Kada budem prebacio neki, javljam ti.
Što se tiče zvuka, zvuk u slušačicama je po meni odličan. Zvuk je čist i jasan, dok bass-a ima sasvim dovoljno za moj ukus, ni manje, ni više. Između ostalog, moguće da je to i zbog Sony-jeve "Clear Bass" implementacije, kojom se "hvale" kada uđes u Walkman player.
Evo šta sam izguglao za to: "Clear Bass – to enhance bass performance and minimise distortion at high volume".
Ukoliko poželiš još bass-a, u ekvilajzeru ima opcija "bass boost" koji dodatno naglašava bass.
Što se jačine zvuka tiče, meni stoji na max. kada slušam muziku i taman mi je, ali moram priznati da bih na po nekoj pesmi voleo da zvuk može biti još jači. E sad, da li je to moguće softverski promeniti, ne znam.
Još uvek sam newbie što se tiče Android uređaja.
Djotun, ja takvo šuštanje/grebuckanje nisam do sada čuo.

Evo
VeNoM neka isto vidi pa neka ti kaže, ali ja se sa time nisam susretao. Što se tiče ekrana i telefona uopšte, ja moj telefon nosim isključivo po dzepovima bez maski i folija i hvala Bogu, ali i dalje nemam ni jednu ogrebotinu.

Ruku na srce, maksimalno pazim da u dzepu nemam ništa kada ga nosim i brisnem ga tu i tamo kada mi je krpica pri ruci, ali ogrebotine na ekranu (još uvek) nemam.
Ukoliko nekoga još nešto interesuje, neka slobodno pita.