Novosadisti smanjite gas, necemo na ovaj divan forum da uplicemo politiku.
Elem, zasto BG? Pa razlog je vrlo jednostavan, mislim da je najvise aktivnih clanova foruma upravo iz prestonice. Mozemo i glasanje da sprovedemo i vidimo ko je odakle, ali ja garantujem da je najveci broj Beogracica.
Ima i nas Vojvodjana iz raznih mesta, ima ljudi iz centralne Srbije... ali nije u redu da susret bude tamo odakle nema nikoga, ili mozda 1-2 clana... osim ako ce ti clanovi pristati da snose veeelike troskove

Primer, evo toda81 je negde oko Pozarevca, znam da je tu i RandjaPO i to je to. Ne znam da li ima jos nekoga iz te okoline. Nas je sada na susretu bilo 9, i jos ima jedno 4-5 Novosadista, nije fora da 15 ljudi idu zbog 2 coveka u Pozarevac, osim ako nas tamo domacini ne cekaju sa sve pragnjetom, icem i picem... E to se ne odbija jel da? hehe

Posto sve nazalost zavisi od 2 faktora danas, vreme i novac, organizacija nije nimalo jednostavna. Beograd se zato i namece kao logicno resenje, na pola je puta izmedju Vojvodine i centralne Srbije sa jedne strane, a sa druge, najveci je broj clanova upravo odavde. Osim u slucaju pomenutog pragnjeta, kada pragnje ima apsolutni prioritet