XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
hibiskus, jeste Kokin Brod,stalno tamo svratim na kafu kad idem za CG.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
markolaza, lep prizor na slikama,ali kvalitet slika nije neki...
N9
Baraba, Ne znam šta je ali bolje nemoj više da kačiš slike sa tog HTC-a, pošto je kvalitet Nešto to nije dobro, sumnjam da mu je kvalitet baš tako loš, ovo je na nivou 6120c od pre 5 godina
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
lesa0208, Da i meni izgleda kao folija da je zalepljena, ili kao da slikas kroz neku kesu, imas konstantnu "maglu" na slikama, takodje mi deluje kao da ti je fokus omasen (ona trava deluje totalno omaseno).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
jazzerko, zimska idila jel to sa galaxu s?Prva panorama je simpaticna...
telep, ajde fokus manje vise mozda nije tapnuo da fokusira nesto konkretno nego je pustio da telefon isfokusira, al da ima previse svetlosti i neke magle kese, folije ima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.