Te htc fali ovo te samsungu fali ono

Na kraju uzeh One X sa 32GB.
Što se tiče ekrana jeste bolji na One X koji koristi Super LCD (Samsung koristi AMOLED, ali je i u One S takođe AMOLED a ne LCD), prvenstveno meni zbog prikaza bele boje, sinoć sam surfovao malo i bilo je prijatnije za oči čitati crni tekst sa belom pozadinom, bela nije bleda tj. isprana kao na amoled ekranima kod samsunga (na Note 2 koliko sam video bela je belja u odnosu na S3). Sve u svemu oba ekrana (S3 i HOX) su dobra i stvar ličnog opredeljenja šta je kome lepše na oko, meni je amoled dugo na očima i možda sam se navikao na isti.
Ima stvari koje su bolje na S3 a ima stvari koje su bolje na HOX.
Za sada moram da izdvojim mp3 player na HOX, nije ništa posebno bez Beats Audio, kada uključite Beats Audio gruva ekstra, sa Sennheiser CX 300 II nema šanse da se pojača do kraja, ubija kako gruva, ovo nije normalnokako se čuje flac format. Za ovo je zaslužen i pojačan izlaz za slušalice koji na HOX iznosi 1V (baš kao što je napisano u jednoj recenziji "što daje mnogo više “đusa” slušalicama kvalitetnije izrade" ). Jedva čekam da slušam muziku, samo da se napuni. Sviđa mi se integracija SoundHound u player tj. tunelin radio, ako slušam radio stanicu i svidi mi se pesma SoundHound pronalazi ime pesme, album, yt... isto kao što radi i Shazam, ali bez izlaska iz playera jer je integrisan. Baterija na HOX je vidno slabija od S3, nadam se da će mi držati od ujutru do uveče kada prođe talas čačkanja novog telefona.