Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Šta posle S3?

Post od zoreli »

Baraba i meni mnogo fali Beats Audio koji sam imao na HOS :smutny:

Šta si ti radio na SIII da poboljšaš zvuk ?
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

zoreli,
viewtopic.php?f=66&t=26086
i
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2002197

Tema je u neku ruku aktuelna. HOX je otišao, plan je bio da crni zamenim sa belim (mnogo mi se više svideo u beloj boji). Sve to je malo pomućeno posle čačkanja 920. Da li juriti 920 i prodati 808PV. Iskreno, ne prodaje mi se 808PV i razmišljam da se dopunim tabletom tipa Nexus 7 ili nekim jabučarskim (ako im je baš bolja slika od Nexus 7).

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Baraba, Vec otisao HOX a ? Gace menjas redje od telefona :D Sto bi prodavao 808,ja kao jedini razlog vidim da te 920 bas odusevila pa da je uzmes ali ovako ne.Bolje je to sto si rekao da se dopunis nekim tabletom i ja ti eto preporucujem Nexus 7 :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

artifex, sviđa mi se 920 ali ima mana, zvuk na sluškama i ako ne može da skine prolog sa maila, ako to ne može onda otpada definitivno.
Mana kod tableta je što nije uvek samnom (zbog veličine) kao telefon i što nemam net gde nema wifi :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Zar ne postoji Nexus 7 sa 3G podrskom? Ako si se vec zalepio za njega onda uvekmozes da se potpomognes tetheringom neta sa telefona.
Ali i dalje sam ubedjen da si pogresio sto si odustao od S3 :P Vratices se kad tad na S seriju :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Vratiću se ako poprave stvari koje me izluđuju, dok ne srede lagove nema šanse. Ali opet je tu HOX koji rastura sve pred sobom sa zvukom na sluškama i "drugačijim" displejem :)
Postoji Nexus sa 3g ali internet imam na svom broju u sklopu paketa (3GB), ne bih uzimao pored ovoh i još posebnu karticu za net.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, samo kazi kad hoces da cujes preko default sluski, i izlazim ti u susret. Videces da onaj Senheisser nije ni za prismrdeti, neverovatno ali je tako. Gluv jos uvek nisam :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage, nemoj opet protiv celog sveta, zenhajer ne valja a grmi na iP4, 808, HOX... ali ću ti udovoljiti da mi dokažeš, taj zvuk na sluškama mi je baš bitan jer dosta slušam muziku :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, i ja poprilicno slusam mjuzu, ne idem protiv celog sveta, ali cuces i sam. Onaj zvuk u Senheisseru (tvom) nije prineti ovome u Nokijinim sluskama a pazi kad sam i ja zabezeknut tom cinjenicom. Naveo sam da sam istestirao zvuk na iPhone 4 i Lumiji 920 i sa jednim i drugim sluskama, ista pesma. Jednostavno, verovatno zbog tog in-ear polozaja, i zaptivanja slusnog kanala Nokijine sluske mnogo bolje gruvaju.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Od svih in-ear sluški najbolju izolaciju ("zaptivanje") imaju Beats/urBeats sluške uz neprevaziđen bas koji uz tehno prosto razvaljuje bubne opne koliko je snažan 8)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage, čuo si kako Sennheiser CX 300 II gruva na tvom iP4, ajde sad stavi te nokia sluške u iP4 i uporedi zvuk, uporedi sa Sennheiser i uporedi sa 920.
zoreli, ne verujemo ti dok ne probamo :lol: Samo da mogu negde da ih isprobam, ako su stvarno tako dobre uzeo bih, mada sam zadovoljan i sa Sennheiser CX 300 II, odlične. Koliko to mogu da budu bolje te mamu mu.
Kada ovo grunem u 808 ima sve da pwna, samo da ga hakujem:
Slika
Poslednja izmena od Baraba u Čet, 24. Jan 2013. 08:26, izmenjeno 1 put ukupno.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ma vjerujem da je sve stvar i kompatibilnosti slušalica sa određenim telefonima, koliko god čudno zvučalo. Znam iz ličnog primjera gdje su na S3 čak one fabričke slušalice puno jače i kvalitetnije davale zvuk nego jedne Sennheiser što sam probavao, dok je potpuno obrnuta situacija bila kad sam iste te slušalice probavao na N8. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Sennheiser gde god sam ubo oseti se primetno bolji zvuk (sem na 920, a znam da nisam jedini koji je na 920 sa drugim sluškama dobio lošiji zvuk, znači nije do Miovog modela nego je tako na 920). Nije samo Sennheiser glasniji, zvuk je dosta bolji, dosta jasniji i kvalitetniji, nema probijanja, izolacija odlična, ne osećaš ih u uhu.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, cuo, e odgovorno ti tvrdim da su Nokijine ako ne bolje, ali u istom tom rangu, na oba telefona. iPhone sluske daju onako bledunjav, ispran zvuk, ali to sam primetio tek sada kada sam direktno poredio 2 telefona i 2 para sluski. A na kraju krajeva, moze Senheisser da bude na kub, ako sa odredjenim uredjajem nece da radi kako treba.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Misliš može 920 i wp da budu na kub ako nokia nije odradila da im džek funkcioniše sa svima isto :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pazi, znas i sam da postoji oprema koja se sa necim jednostavno "ne voli" i tu nema pomoci. Pa ja znam jedno 5-6 raznih rutera koji sa iUredjajima rade kataklizmaticno, ili ne rade uopste. Konkretno, jedan poznanik ima laptop, iPhone 3G, iPhone4, neki Android, i iPad2. Svi uredjaji sa ruterom rade sjajno osim pomenutog iPada. Kad se on nakaci, obicno nakon 30-40 minuta se ruter zablentavi, i samo reset pomaze. Svasta smo pokusavali, nista nismo uspeli :(
E da, ruter je TP Link WR340G, isti koji imam i ja, i kod mene sve fercera savrseno.

E pa tako i tvoj Senheisser... nece sa 920 pa Bog. Uostalom, javi se kad si slobodan, pa da cujes sa Nokijinim sluskama kako lepo radi :D Peva ki slavuj :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage, da, ali zašto baš 920 i Senheisser Slika
Javiću se obavezno, moram da čujem to čudo koje bude sva čula :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

:lol: :lol: :lol:
Nisam rekao da budi bas sva cula, ali culo sluha dobija poprilicno! Donesi ti one sluske sto imas kuci zapakovane od Nokije, cisto da i sa njima utvrdimo neke stvari.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ostah dužan odgovor na čemu sam :lol:
Dobitna kombinacija za sada je Nokia 808PV i Nexus 7 32GB :oops:

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ma uzmes samsungov tablet 10 inca, onaj koji ide preko telenora. Mozda je trebalo da das vise sanse note 2, bar dok ne izadje n9te 3 pa imas nexus i teoefon u jednom.

Odgovori