artifex, Volim da slikma panorame a jučerašnji dan je bio pravo "osveženje" posle snega, kiša i klasičnog zimskog sivila, pa je onda bio red da se ovekoveči trenutak
Lela, nece ni meni uvek i sa svakog browsera...probaj drugi browser,operu...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, nece, juce sam probala na Operi, koju inace stalno korisitim, pa sa Chrom-a, pa neki browser koji je vec bio u mobu, nece i nece. Ili ne prepoznaje IP ili ne moze da kopira kod.
Lela, nije isto ako neće da kopira kod i ako ne krece up. To sto ne kopira kod je zato sto ti je tako ukljuceno zbog neke zastite, ali mozes da obelezis link kao sto bi obelezila tekst pa copy i paste.
sve sam pokusala - jedna varijanta, ne prepoznaje IP, druga varijanta, ne da da se kopira kod, cak ne moze ni tekst da se selektuje...
nema veze, sa kompa cu, kad stignem...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, sto se tice Saletovih pikselastih slika sad cu ti reci . Mnogo su se pojedini razmazili, pa u svakom jajetu vide dlaku . Pored ovakve kamere na N8, koja je provereno dobra oni vide neke mane.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.