moja drugarica se dvoumi izmedu ova dva modela. njoj je vrlo bitan mp3, kamera ne toliko i symbian joj uopste ne treba, ali joj se svidja izgled 6670, a 6230i joj se ne svidja. ja sam joj ipak preporucio 6230i, ali me zanima sta biste joj vi preporucili ili da li imate neko drugo resenje. velika memorija je naravno bitna.
hvala!
Pa za devojku je bolji 6230i,a 6670 je ok ali shta ce joj ako joj ne treba symbian? Mislim da joj je mnogo bolje i praktichnije da uzme 6230i iz mnogo razloga...
Jel razmishljala o 7260 ?
pa ne znam zasto je razmisljala o 6670 kao joj nisu bitni kamera,symbian... ok,ako zeli telefon bez tih opcija onda neka uzme 6230i (ako joj se svidja)...
Ja kao devojka, iako imam symbian, ipak bih joj preporucila 6230i. Ako joj symbian nije bitan onda ce je samo smoriti sporiji i veci fon... mada ja obozavam symbian, ali ako njoj to nije bitno..onda svakako 6230... jer znam nekoliko zadovoljnih korisnica istog...
Pazi,chudna je to stvar,dok nesto ne probas... Moje zence (devojce po bata Djosinom) je imala i,zbog slabog signala,Alcatele koji imaju dobar prijem,pa fensi Samsunge,pa Nokiu 6230 (ne menja toliko brzo telefone nego smo dugo zajedno) ali kad je probala Symbian... prvo 7610 pa sad 6630 i ne namerava da se vraca na obicne!Trebala je da proba pa ako joj se svidi nece joj biti vazno nista drugo ali ako joj je dovoljna 6230i onda dobro!
Pozdrav
U pravu si Lomnica_city. Evo i ja sam odskoro otkrila symbian, ali je to zato sto sam ja to htela...Ii sad sam potpuno zadovoljna iako sam, ne tako davno rekla da je SE zakon...iskreno imala sam blagi strah od virusa i svega sto inace mora da se instalira na mob da bi radio neke stvari koje neki "оbican" moze...Ako ne bude imala volje da se cima sa programima onda joj stvarno ne treba symbian...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Jesu korisni,mada je i P910 i Symbian i SE i zakon,tako da nisi pogresila!
Za viruse ne brini,pazi sta instaliras,ne drzi bluetooth stalno ukljucen i kad nesto skines sa neta,prvo procesljaj nekim antivirusom na kompu pa onda ubaci na telefon!Meni je tako Kaspersky otrkrio par virusa,svasta je moglo da bude,pogotovo sto mi je pre toga istekao trial period za F-Secure koji sam dobio uz telefon!
Pozdrav
A sto ne bi uzeo u obzir recimo SE W550i,kazes da joj je bitan MP3,verujem da bas nema para za bacanje,tako da bi ovaj model bio sasvim ok 6670 mislim da je ipak prevelik za jednu devojku,zar ne?
ja ne znam zasto svi pricate o tome nije tako veliki telefon za devojku ili telefon je veliki i to mi ne odgovara itd
ja kad sam presao na vece telefone shvatio sam koliko sam se mucio sa onim malim telefonima. a i citao sam neki clanak o tome koliko je svo to grcenje sake pri koriscenju telefona totalno neprirodno-sto se i primeti. e sad muska i zenska saka. naravno da ima razlike ali ne vidim razlog zasto bi velicina telefona smetala zenama. moja devojka ima 6670 i niti to ruzno izgleda niti njoj smeta sto je to veci telefon.
mislim da su telefoni za preklop mnogo zgodniji za rad sa zbog velicine tastera a i zato sto je povrsina telefona kad se rasklopi veca i samim tim prakticnije je za koriscenje
a sto se tice ova dva telefona i to koje su potrebe tvoje drugarice-definitivno 6230i
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.