Android nov do 200evra
Re: Android nov do 200evra
Upravo tako..i ja sam rekao L9... za 210 sam ih sretao po oglasima....svak' ce da spusti neku euro...
ajde videcu jos malo:)mada arc s misli da nema jelly bean mogucnost:(,nisam kupovao polovne telefone do sada inace
Ako ne zelis da dodajes kintu ot997. Ako ipak nije problem dodati onda za 220 eura mislim da je najbolja kupovina L9 ili GSII. Licno bih pikirao SII.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
kvaka33, antec, to ako pristaje na polovan, ali koliko vidim zeli nov.
stefi90, pa upravo uzimanje nekog od onih sa tvoje liste je davanje para za dzabe jer ili su losiji ili su jedva bolji od tvog. Ako hoces da osetis razliku i da opet placas ime proizvodjaca onda dodaj jos 50e na tih 200 pa ti mozemo nesto naci.

stefi90, pa upravo uzimanje nekog od onih sa tvoje liste je davanje para za dzabe jer ili su losiji ili su jedva bolji od tvog. Ako hoces da osetis razliku i da opet placas ime proizvodjaca onda dodaj jos 50e na tih 200 pa ti mozemo nesto naci.
videcu jos malo:)nisam ni znao za taj alcatel niti lg dok mi niste rekli:)
Moj predlozi, poredjani po velicini ekrana :
4.0" Sony Xperia P (mana slaba baterija)
4.3" Alcatel OT997 ili LG L7 (imam ga ja, skroz dovoljan za ne preterano zahtevne, najavljen update na JB)
4.7" LG L9 (best buy trenutno, ako ti ne smeta velicina i nema GG )

4.0" Sony Xperia P (mana slaba baterija)
4.3" Alcatel OT997 ili LG L7 (imam ga ja, skroz dovoljan za ne preterano zahtevne, najavljen update na JB)
4.7" LG L9 (best buy trenutno, ako ti ne smeta velicina i nema GG )

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
stefi90, sto se tice Arc S za njega nece izaci Jelly Bean, barem ne zvanicni.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
videcu jos malo,jako je veliki izbor pa da razmislim kako treba:)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
preko oglasa ima nov sLG9 sa garancijom operatera ,ne vidim sta je tu problem ,sem ako bas hoce da kupi nov u radnji ,sto je po meni isto samo skuplja varijanta
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
kvaka33-sve zavisi koja:)znam jednu na nbgdu(da ne reklamiram koju)prodaje xperia j za 185e i jos neke modele po dosta jeftinijoj ceni,nema lazi nema prevare,ranije sam kupovao kod njih i sve je oke bilo:)
Zasto je nezahtevnom korisniku neophodan JB?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
stefi90, Ne znam zašto bežiš od Alcatela kada je to jedan poznati i jak proizvođač telekomunikacione opreme. OT-997 bi bio najbolja kupovina za taj novac, daleko je bolji od svakog modela koji si ti naveo. Što se tiče Arc S on neće sigurno dobiti JB, a pritom nema Gorila glass, plastika je po meni očajna jer se jako brzo grebe, tako da je i tu Alcatel daleko bolja solucija. LG L9 sam nedavno malo detaljnije čačkao jer ga ima jedna moja koleginica koja se ne razume nešto preterano u telefone i bio je kod mene par dana čisto da ubacim aplikacije, navigaciju i sl. Telefon je Ok, ali deluje da sporije radi i od OT-992D, a da ne pominjem SII, kamera je loša, ni plastika na njemu ne uliva neko povrenje, lično telefon mi se nije svideo, jedino dobro na tom telefonu je dijagonala ekran, ali prikaz boja je prosečan.
Na tebi je izbor, ali, po meni, otpada bilo koji model koji si naveo jer su daleko inferiorniji u odnosu na predložene Alcatel modele.
Na tebi je izbor, ali, po meni, otpada bilo koji model koji si naveo jer su daleko inferiorniji u odnosu na predložene Alcatel modele.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
ione-desi se da dosta koristim sms,net u jednom danu,ukljucim npr.u dolphin browseru par tabova,plus neke manje aplikacije i koci mi i to ne malo nego mnogo.Naravno retko kada se desavalo to ali desi se.znemanja-iphone ,s3 i slicne nabudzene fonove izbegavam,nisam snob
,oke recimo da uzmem alcatel uzmem i pokvari se nesto neki manji kvar i hocu primer dajem odnesem u radnju jel bi imali deo za taj neki kvar?moze root da se uradi?i manjina u svetu koristi alcatel i to je cinjenica,naravno ja sam za sve kombinacije ukljucen 

- znemanja
- Moderator
stefi90, Evo član psyhound je pre neki dan kupio OT-997 i dobio dve godine garancije, Alcatel telefoni su dosta kvalitetni i nećeš sa njima pogrešiti. Pritom ako bi kupio u toj radnji na NBG (mislim da znam na koju radnju misliš) misliš da bi dobio drugačiju garanciju da kupiš Samsung, Sony, Nokiju....Oni daju garanciju njihove radnje i to je to, ako crkne ploča i sl. tu ti nijedna garancija neće pomoći osim ovlašćenog uvoznika a to znači cene telefona koje su za 100-200 evra veće nego u tim manjim radnjama.Tako da ti je svejedno u pogledu garancije kod tih manjih radnji da li je Alcatel, Zte, Samsung, Sony....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja-iskreno nikada nisam imao problema sa tel.,ne verujem ni da cu sa ovim samo sam malo skeptican bio,ipak prvi put cujem za tu marku ali vi ste ovde strucnjaci
,i cackacu net jos i da vidim malo jos detalja,samo da budem siguran jel je ovaj najbolji alkatel :http://forum.androidsrbija.com/viewtopi ... 73e3fd68d2

- znemanja
- Moderator
stefi90, Ne, trenutno najbolja kupovina je sledeći model :
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3475/Alcatel/OT-997 i upravo njega smo ti predložili u ovoj temi.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3475/Alcatel/OT-997 i upravo njega smo ti predložili u ovoj temi.
sorry ja se zbunio:)
,razmislicu i javljam sta sam uzeo,nece biti lak izbor:))

-
- Sertifikovani Trol
Tu ti fali RAMa, a svi gore navedeni imaji 512MB, osim Ace 2 koji ima 768, ali underclockovan CPU. Ja sa ovim u isto vreme slusam muzimu, imam po nekoliko tabova ukljucenih u Chrome-u (koji bas ne stedi RAM), i preskacem izmedju njega i TapaTalka. Nema ni malo zastoja, osim sto mi ponekad reloduje stranicu ako je malo "teza".stefi90 napisao:desi se da dosta koristim sms,net u jednom danu,ukljucim npr.u dolphin browseru par tabova,plus neke manje aplikacije i koci mi i to ne malo nego mnogo.
Root sam bas danas odradio i proces je jako jednostavan.

vazno pitanje,koliko baterija traje na alcatelu ot997?uz normalno koriscenje
-
- Sertifikovani Trol
stefi90, to tek treba da testiram... do sada sam se previse igrao sa njim i dopunjavao ga da bih imao realnu sliku. Jedino sada mogu da ti kazem da sam za 1h i 15 minuta imao nesto preko 45min ekrana, ukljucen WiFi i kompletna sinhronizacija i baterija je pala sa 100 na 85%.