Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
bestboy, ne vidim ovde onaj efekat mastila, tj opciju da se bira boja mastila prilikom otkljucavanja ekrana. Samo ako ovaj rom ima tu opciju ja cu ga ostaviti.
EDIT: Hahaha, pa nema to ink effect podesavanje unutar samih podesavanja vec postoji posebna ikonica gde se moze aktivirati ta opcija. Definitivno ostajem neko vreme na ovom rom-u
bestboy, ma nije to ni malo bitno sto nema opcije u podesavanjima. Ja sam se razocarao kada sam video da nema te opcije i slucajno sam video u meniu tu aplikaciju i kada sam usao u nju veoma prijatno sma se iznenadio
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
drugari prodajem ovaj moj S2 T989full,pa ako nekoga zanima neka mi se javi na pp
iskrsla neka kombinacija za LG 4X tako da prelazim na njega,moracu malo sacekati al ipak se isplati ,bar po meni
E ovako, jedno pitanjce ali dame ne razapnete na krst i ne nabijete na kolac jer pitam bez citanja, hitno mi treba. Koleginica zeli da ubaci ovaj jb za spansko trziste, zapela da joj treba ne ce da ceka update za nase podrucje. Da ji je moguce da to uradi, samo preko odina i da li je potrebno da je telefon rutovan? Inace, stock je sve, mts, sada trenutno...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.