Sta mislite na kombinaciju Nexus 7 i Iphone 4s?
Keva hoce da mi uzme Nexus a ja bi S2 menjao za Jabuku
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Malone, veliko 10, 7 je prenosivo i staje u džep, 10 već vidim kako stoji kući i skuplja prašinu, a da ga stavim u kola i koristim kao navigaciju je preveliko. 7 mi dođe kao neka mera, posle ovoga i note 2 dođe malo
Behemoth, cenim da je odlična kombinacija i nećeš pogrešiti, a nećeš pogrešiti ni ako ostaneš na S2 (možda će ti smetati manji ekran na iP i za sve ćeš čačkati nexus 7, pa zato kažem odličan kombo iP i nexus)
Još bolja nexus 7 i nexus 4
Ja mislim da je tu pun pogodak,sto se kaze oba uredjaja sa trenutnim najboljim OS...
Da se ja pitam,ja bih to odradio.. Jer nema potrebe da imas dva uredjaja sa OS android,meni je to bzvz..
iKe, oba otišla danas. Sa oba sam zadovoljan, nexus stvarno radi odlično i nemam nikakvu zamerku na uređaj, rado ću se vratiti na nexus ako se smorim ili omašim u daljem izboru. 808 imam planu da uzmem kao neku backup varijantu pred leto kada se bude više fotkalo, nexusa mi nije žao ali 808 jeste, ote mi ga jedan član sa foruma, bio je baš navalentan za 808 pa 808
Baraba, Ti menjaš telefone više nego što neko menja neki odevni predmt, ali bukvalno A šta misliš šta bi trebalo da uzmeš sada, sve si već probao, ali što prodade 808, bolje kamere od toga nema......
hahahahahaha ludnica
i sta ces sad crni sine?
ja sam npr. cekao nexus 4 ali generalno nisam zadovoljan posle par klipova pregledanih na youtube.com u poredjenju sa iphone 5... NE KAZEM NISTA KONKRETNO (da ne pokrenem lavinu ), samo konstatujem...
nexus mi je bio prvi izbor posle trenutnog 4s-a...
@baraba - pa napisao sam da bi to pokrenulo lavinu... kapiram da je ovo javni forum na kome svako ima pravo i trebalo bi da iznese svoje misljenje ali to ponekad ode predaleko a ja ne bih da budem deo toga...
pa eto, moze da se nasluti izmedju redova sta mislim konkretno na osnovu poslednje recenice o izboru
luca, jeste to sve, ali ovo je tema koju sam pokreno i zanima me konkretno, znači zašto bi konkretno izabrao iP5? I da napiše neko nešto kontra to je tvoje mišljenje, pa šta, nije šećer u vodu. Tako da slobodno raspali. Može i link za yt koji si gledao o poređenju.
u pitanju je generalno poredjenje, jedan pored drugog... ekran, brzina rada u nekim situacijama, sama izrada telefona, izgled onako na oko... po meni, po mom ukusu a i po onome sto se vidi na klipu-sve je na strani iphone 5... najjaci utisak koji sam imao je da nexus pored iphone izgleda kao neki ruski tenk koji je samo veci i nista vise. da se razumemo, odlican je to aparat, prati trendove, ima ta silna podesavanja, widgete, precice itd ali kao prednost ima samo velicinu i nista vise... za mene... jeftiniji je od iphone 5 i zbog toga najvise idalje mi je na vrhu izbora jer iphone je mnogo precenjen...
ne mogu da se setim koji sam klip gledao pa cu postaviti link prema vecini... milsim da je ovaj gde lik drzi u ruci oba telefona, u pitanju je bio crni iphone 5... (koji se ljusti kao i crni HOS S4)
luca, nemoj nikad da zentas od toga da javno izneses svoje misljenje. Vidis da ja ovde vodim ponekad i vrlo ostre polemike sa 95% foruma, najcesce sam potpuno usamljen u svom krstaskom ratu protiv zelenog robota, ali meni to ne smeta, jer znam da se borim za ispravnu stvar Baraba, zasto iPhone5? Pa evo - prvi razlog - jos ga nisi imao. Drugi razlog - kvalitet izrade (ali uzmi beli, ne crni, za njega priznajem da su omanuli zbog tog ljustenja anodizovanog aluminiuma). Treci razlog - sada imas JB, pa mozes da mu radis sta hoces. Cetvrti i najvazniji razlog - ma koliko da se ovde prica suprotno, svi ce da ti zavide a ja cu da te pitam jel smem da pipnem ono sto je izaslo iz bozanske radionice
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.