Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Provaljen je racunar koji 'kontrolise' taj bilbord i stavljen logo Pirate Bay-a i te ostale zezalice. Barem tako vele neki izvori.
A ti frajeri sa iPhone-ima se duvaju malo. Kucaju po tastaturi i kao igraju igricu po bilbordu... how yes no...
Layne_Staley, nisam programer, ali sam nešto poslovao sa Almom Q.
Od njih sam čuo da se programiranje novih LED bilborda upravo radi preko BT/wifi/kako god sa smartfonova. Čak su mi i pokazivali neku aplikaciju za android kojom to rade.
Da li je moguće hakovati, ne mogu da tvrdim, ali ako mu se može pristupiti, možda se može i hakovati.
P.S 500-ti post
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Ja sam mislio da se to radi preko kontrolne kutije a ne preko mreze.. Idiotizam je sto to tako rade.. A sam opis hakovanja je bio, koliko ja znam, da su upali preko VNC-a sa sifrom 1234... Malo mi to smrdi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ma znam to, završio sam Teslu (doduše nekad krajem prošlog veka...).
Od uništavanja hardvera jedino se sećam programa koji je na Amiginom flopiju svirao neku muziku i uništavao glavu flopija.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
C je npr jak program jer imas direktan pristup memoriji, tako reci pristup svemu, dok npr kod paskala to nemas. Tako da je C jedno veoma mocno oruzje, mozes da pristupis svakoj adresi i podatku pa sada razmisli sta sve moze da se uradi.
Jedan od najboljih nacina da se zezne racunar jeste da se zezne start-up sistema iz biosa,... To nece zeznuti hardver, ali oce OS. A za hardver ima fora i fazona, cak sam i sam prisustvovao situaciji kada je lik programom napisanim u C#, veoma jednostavnim slucajno zeznuo graficku.
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 04. Apr 2013. 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:obrati pažnju na rečnik
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.