Vaš desktop
Re: Vaš desktop
Uh kako dobro izgleda! Kako radis sve ovo?! Skoro kao iphone 

luca, tema za paranoid uzeo izmenio neku postojucu i to je to sto se tice UI-a skroz je izmenjen imam jos desktop da namestim neki i to je to
Kao i uvek ne mozemo da nosimo vodu saletu kako pravi teme,znaci svaka cast,svaki put me sve vise i vise iznenadis,naravno u pozitivnom smislu.. 

Jel moze onaj sa prethodne strane nekako da se ubudzi na s2?
Bas mi se svidja kako si odradio
Bas mi se svidja kako si odradio
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
moze ako imas CM10 ili neki AOSP AOKP rom
Neam,ali bice ovih dana biftor ili cm,pa cu uzeti u razmatranje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
lesa0208, mnogo se trudiš da liči na iPhone. Ček samo da nađem ovu temu i ikonice 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma eto, ispadoh ja veci zlotvor neg' Nemci, nije nego.
Ja samo ne volim da titram nikome, i da pricam slatke lazi i bajke. Nego tras, sve u facu, bez ikakve milosti, podaci su tu.
Eto, mozda je Baraba omiljeniji lik od mene, sve sto sam govorio 4 godine unazad covek sada potvrdjuje.
Nadam se da nece proteci 4 godine dok makar njega ubedim da predje na WP, pa da se opet obistini sve sto pricam, jer ocito meni niko ne veruje...
Ja samo ne volim da titram nikome, i da pricam slatke lazi i bajke. Nego tras, sve u facu, bez ikakve milosti, podaci su tu.
Eto, mozda je Baraba omiljeniji lik od mene, sve sto sam govorio 4 godine unazad covek sada potvrdjuje.
Nadam se da nece proteci 4 godine dok makar njega ubedim da predje na WP, pa da se opet obistini sve sto pricam, jer ocito meni niko ne veruje...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Svaka čast svima, ali kad vidim ovo što postavlja lesa0208, ne gleda mi se ni moj telefon, a bogami ni ostali SS.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Baraba
Vaš desktop
Mislim stvarno, ko je jos na gnex klotari 
Malo čupa situaciju sto je beli

Malo čupa situaciju sto je beli

- iKe
- Mobil manijak
Baraba, nemoj lično da shvataš! I ti si lepo sredio iP, samo te ikonice da promeniš
. Kaži mi je l' može na iPhone-u da se namesti widget za kalendar?

The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
iKe, moze da se namesti i za vremensku prognozu i sat ima nekih twikova koji to mogucavaju za iphone e sada samo ne znam da li mogu da se pomeraju i risajzuju kao sto je to moguce na Androidu
- Baraba
Vaš desktop
@ike, sve moze, ima dosta twikova za kalendar, moze i na zaključan ekran ceo, ili samo danasnje obaveze, ili vise mesečnih pregleda na zaključan, dosta varijanti itd. Sinhronizacija sa google kalendarom besprekorna. Meni se kalendar sviđa u roletni i tako ga koristim:

- iKe
- Mobil manijak
Baraba, lepo, a je l' može onako da ti pišu obaveze pored datuma, kao na androidu? Ovako nešto?

mezzano, nema te nešto u zadnje vreme? Srećan rođendan!
mezzano, nema te nešto u zadnje vreme? Srećan rođendan!
- Baraba
Vaš desktop
Moze i u roletni i na zakljucanom ekranu, naravno i smajlići: