miodrage, a pogledaj molim te Orange koju ponudu ima i sta..
Nadam se da cemo i mi uskoro moci da pravimo paket "po sebi",kao sto je njima omoguceno..
Najprodavaniji telefoni svih vremena
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Najprodavaniji telefoni svih vremena
miodrage, moja greška... nisam naveo da je to posebna ponuda za one ispod 26god...
I uz to je tako dobila posebnu ponudu jer koristi već nekoliko godina istu mrežu i uz to je imala neke žalbe u zadnjih par mjeseci na uslugu i pod prijetnjom prelaska u drugu mrežu su tako ponudili tu posebnu varijantu.
(nisam bio upućen u detalje pod kojim uslovima joj je to ponuđeno do sad). 

acamatic, ovo mi deluje kao nestvarno.Al nece ovo skoro kod nas...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Po meni je ovaj ORANGE izuzetno nepovoljan.
Pazi 240 min 45 CHF, to je znacajno veca cena nego kod nas.
No limit je 70 CHF, no limit SMS je 10 CHF i no limit Internet je 35 CHF - 115 CHF - iliti prevedeno u nase pare - 100€.
Svaka opcija ispod ovoga je jos manje povoljna. Sto se ovoga tice, i dalje mislim da je Swisscom daleko povoljnije resenje.
Mislim da trenutno nigde ne postoji bolji paket od mt:s - MEGA - 50€ i bezmalo flat - 4000 min+40000 u mrezi
40000SMS i 40 GB net - to tesko da ce se jos negde naci... Ako neko zna, i da je povoljnije (u apsolutnom iznosu) neka podeli to ovde.
Pazi 240 min 45 CHF, to je znacajno veca cena nego kod nas.
No limit je 70 CHF, no limit SMS je 10 CHF i no limit Internet je 35 CHF - 115 CHF - iliti prevedeno u nase pare - 100€.
Svaka opcija ispod ovoga je jos manje povoljna. Sto se ovoga tice, i dalje mislim da je Swisscom daleko povoljnije resenje.
Mislim da trenutno nigde ne postoji bolji paket od mt:s - MEGA - 50€ i bezmalo flat - 4000 min+40000 u mrezi
40000SMS i 40 GB net - to tesko da ce se jos negde naci... Ako neko zna, i da je povoljnije (u apsolutnom iznosu) neka podeli to ovde.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
miodrage, e sad da cu nam bar još plate na nivou bar Italije ili Austrije/Njemačke to bi bilo to...
Da Švajcarsku i ne spominjem.