SE w550i v N6630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

E,bash me interesuje shta je sa tim s600,nema ga uposhte u nashoj a ni u okolnim zemljama?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Vi ste odluchili da uporedite ovaj W550i sa velikom vecinom telefona koji su na trzishtu ili...? Oporedjujete ga koliko vidim sa svime i svachim... :dry: :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta ces nekome se svidja nekom ne,meni se samo svidja zato sto je walkmen,ima narandzastu masku i narandzastu temu samo to.Funkcije i nisu nesto
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Ja imam isti problem kupujem telefon za 15 dana i najverovatnije cu uzeti W550i. Ima ga moj kone i super je. Simbian mi uopste nije potreban ovaj telefon ima sve sto mi treba, a ti kupi po svojim potrebama.
Uskoro: P990i + 2 GB

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

po meni je nokia mnogo bolja , slike mi mnogo bolje izglrdaju na nokii , onda tu je symbian sto je meni veoma znacajno i korisno , nokia se moze nazvati smartphoneom i ja ti preporucujem nokiu , telefon je odlican (znam imao sam ga) 8) :wink: :) :D :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisu mnogo bolje slike,slicnog su kvaliteta,mozda i ako ima male razlike ali nisu mnogo bolje a i ne porede se smartphone i dumphone tako da je tema uzaludna!
Pozdrav 8)

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56

Post od stefm »

Posto vidim da W550i ima bolje zvucnike od 6630,zanima me da li se to isto moze reci i za kameru?Da li W550i ima bolju kameru od 6630 ili su tu negde iste?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da nokija ipak ima bolju kameru (doduse nisam koristio W550i)...imao sam 6630 i nisam imao problema sa kamerom cak i u nekim "mracnijim" uslovima... :P ipak ne bih rekao da mogu da se porede ova dva modela (verovatno je i moj komsija shvatio zasto :lol: :lol: :lol: )...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mali,ocigledno nemas pojma ni sta znaci ta rec pa se samo brukas kolutajuci ocima svom sopstvenim neznanju! :angry:
Pozdrav 8)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

e posto mi je vazna mp3 reprodukcija preko slusko i preko spikerfon interesuje me ko ima jacu i bolju reprodukciju w550 ili w800??????
rocK for ever

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

po meni jacu i bolju reprodukciju ima w550 , mada kada bih birao izmedju w550 i w800 izabrao bih w800 , 8) :wink: :) :D :lol:

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

Sto se mene tice Simbian je bezveze!!! Meni je sasvim ne potreban. Zakljucak: Koga nema bez njega se moze!!! W550i do groba!!!

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ok za zvuk ,ali del boy zasto preferiras w800 nad w550 ( sad samo nemoj reci - memorija ) :wink: .................
rocK for ever

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

A strasno, pa zar je bar tesko pogledat specifikacije nekih modela i uporedit?! :angry: (i cijene)
Sale2322, nije 1.23 1024x960 nego 1280x960, i razlika izmedju tih 1.23 i 1.31 je skoro neprimjetna, a i to nema nikakve veze s kvalitetom slike... :dry: A sto se tice Symbiana da je glup... :angry: Ako tebi ne treba to je druga stvar, al ne pljuj po njemu...

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

Ma ok to za kameru mozda su iste ali me nervira kad ljudi kazu da je na Nokiji bolja kamera a nisu koristili kameru na W550i. Ja ne pljujem po Simbianu ali sam rekao da je po mom misljenju bez veze. Misljenja su razlicita!!!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Lomnica_city napisao:Nisu mnogo bolje slike,slicnog su kvaliteta,mozda i ako ima male razlike ali nisu mnogo bolje a i ne porede se smartphone i dumphone tako da je tema uzaludna!
Pozdrav 8)
dakle chovek ne moze ni da ostavi svoj komentar :| rekla sam da nikako ne mozes reci za telefone koji imaju fabrichki operativni sistem da su glupi tj. dump,jer oni to svakako nisu!Razlika izmedju simbian telefona i "obichnih" je sve manja,kupish simbian telefon koji je upravo zbog toga i veci i tezi,i onda morash da ga krpish raznim programima jer nema sve shto bi trebalo da ima :lol: ali potrebe ljudi su razlichite,nekome vishe odgovara jedno,nekome drugo i kraj.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

To je fraza bre ljudi,nisam ja rekao da su glupi vec sam pravio razliku izmedju te dve vrste!Da sam napisao obicni sad bi mi zamerali sto sam to rekao jer nisu uopste obicni posto zamenjuju sat/mp3/... dosta vise o tome!
A rekao sam da nisu mnogo bolje (zna se sta znaci mnogo) a da ih po ostalom ne trebaju porediti a da si pogledala moje starije postove videla bi da i meni smeta sto je Symbian siromasan opcijama pa su potrebni neki programi da se malo obogati ali u tome i jeste svrha Symbian-a!
Pozdrav 8)

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56

Post od stefm »

Imam Nokiu 6630 i Symbian mi je bio strava prvih mesec dana.Vremenom koji god sam Symbian program skinuo sa interneta ili treba da se registruje odn. trial verzija, a nekad mi se desavalo da nece ni da otvori program i odmah moram da ga brisem. Po mom misljenju, Symbian nije nista narocit, sta vise bolji su mi ovi "obicni" telefoni, sa fabrickim operativnim sistemom. Kakvo je foto svetlo na W550i, mislim kakva je onda kamera u mraku?

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

6680 napisao:Sta ces nekome se svidja nekom ne,meni se samo svidja zato sto je walkmen,ima narandzastu masku i narandzastu temu samo to.Funkcije i nisu nesto
e,neshto me zabrinu ovo 'ima narandzastu temu'... samo narandzastu jednu,ili narandzastu vishe varijanti ili ima i drugih boja?
Just YetZa

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

YetZa napisao: e,neshto me zabrinu ovo 'ima narandzastu temu'... samo narandzastu jednu,ili narandzastu vishe varijanti ili ima i drugih boja?

Ne znam da li si mislio na masku ili na temu ali sto se tice i jednog i drugog moze da se promeni. Uz telefon se dobija i bela maska, a na telefonu postoje 4 teme preinstalirane. Dve su narandzaste, a dve su plave!!!

Odgovori