Lumia 928

, ali sa WP8
 , ali sa WP8   

Sta znam, meni je xenon blic bitna stavka pa bih mozda prevagnuo na tu stranu.
 Sta znam, meni je xenon blic bitna stavka pa bih mozda prevagnuo na tu stranu.  U svakom slucaju, cekam Lumiu sa 808PW kamerom.
 U svakom slucaju, cekam Lumiu sa 808PW kamerom. 

A sada joj se pridruzio i HTC One.
 A sada joj se pridruzio i HTC One.

Ali sto se tice preferencije potrosaca, meni licno uvek xenon vrsi mnogo bolji posao.
 Ali sto se tice preferencije potrosaca, meni licno uvek xenon vrsi mnogo bolji posao. , al nocnih pejzaza nema bez duze ekspozicije. Bolje da su napravili neki mini stalak koji se vadi iz telefona, ili ga ubacili u kutiju kao dodatnu opremu i povecali najduze vreme ekspozicije na 2.7 sekundi kao kod 808. Ja sve slike sto pregledah od 920 lumie su za moj ukus previse zrnaste i nista bolje nisu nego slike od SE c901 npr kojima jos malo pa ce imati 5 godina staza
, al nocnih pejzaza nema bez duze ekspozicije. Bolje da su napravili neki mini stalak koji se vadi iz telefona, ili ga ubacili u kutiju kao dodatnu opremu i povecali najduze vreme ekspozicije na 2.7 sekundi kao kod 808. Ja sve slike sto pregledah od 920 lumie su za moj ukus previse zrnaste i nista bolje nisu nego slike od SE c901 npr kojima jos malo pa ce imati 5 godina staza