nokia 6600 mp3

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
vlada123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 21:16

nokia 6600 mp3

Post od vlada123 »

skoro sam kupio nokiu 6600 i vec imam problem
kada hocu da prebacim mp3 sa kompjutera preko bluethoutha na telefon ono ga posalje normalno u inbox ali ja ne mogu da je prebacim iz inboxa na mmc karticu samo se pesma otvori preko pleyera i toliko,ne mogu da je snimim na mmc. ima li neko resenje!!!! :disgust:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

stavi da se poruke snimaju na mmc. zaboravio sam, ali mi se cini da udjes u poruke i onda other pa tu stavis store to mmc. nisam siguran, potrazi malo ima dosta slicnih tema...

pozdrav!
:wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kad pustis pesmu,pauziraj je pa udji u opcije i odaberi Save i sacuvaj gde hoces,peace of cake! :wink:
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

POVEZI tel sa kompom,zar to nije najlakse
preko blututa napravis virtuelni serial port,upalisa nokia PC suite i pichiiiii
ja sam to radio godinu dana...
...shit happens... keep d smile!

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Lomnica_city napisao:Kad pustis pesmu,pauziraj je pa udji u opcije i odaberi Save i sacuvaj gde hoces,peace of cake! :wink:
Pozdrav 8)
He he... pa na 6600 to ne ide tako lako. na n6600 mp3 se otvara sa nekim programom (npr ultra mp3) a tu nema opcija save(koliko ja znam).

moras da instaliras fexplorer pa onda da ga iskopiras u galeriju. Ovaj nacin sam najcesce koristio, ali mozes i preko pc suite-a. 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma video sam i ja posle da se radi o 6600 a smetnuo sam s uma da ona nema mp3,sve vreme sam mislio 6630 i eto ga lapsus,desava se,nisam hteo namerno da ga zeznem,svi ovde koji me znaju ce ti to reci!
Pozdrav 8)

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

mmmmmm mislim mdaniste u pravu,taj problem je imao i moj drug koji je doskora imao 6600 desavao museisti proble a to je zbog toga sto real player i nokia6600 ne podrzavaju mp3 i samim tim fon ne prepoznaje datoteku.jedini nacein dase ovo resi je da ucini sledece:
1.copira pesmu sa kompa koju god zeli
2.otvoris my my computer i nokia phone browser koji se nalazi na dnu
3.pristupis mem.kartici
4.otvoris folder sound i onda desni click pa paste

ovovazi samo u slucaju da za konekeciju phone-comp. koristis usb kabal a za bluetooth nisam saiguran alitrebalo bi da radi
nadam se da sam ti pomogao
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
The Bloody Alboz

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

mitar napisao:ovovazi samo u slucaju da za konekeciju phone-comp. koristis usb kabal
koliko znam za 6600 nema USB kabal, al za bluetooth ne vjerujem da ga prepoznaje u nokia phone browser-u.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ala ste ga posavetovali, užas jedan... :uhuh:

vlada123, ako još uvek nisi pronašao rešenje, skini FExplorer sa www.gosymbian.com i pomoću njega možeš sve što ti stiže u Inbox da premeštaš gde ti volja. Ako se ne snađeš, pitaj ovde za detalje...

Odgovori