Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Cuo sam od nekih ljudi da imaju program ili nesto drugo preko cega salju free sms???
Ako neko zna nesto o ovome neka napise!
Unapred hvala.
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
postojao je program pre nekih godinu dana i poruke su kostale oko 0.11 dinara (skoro besplatno) ali nazalost mobtel je provalio program i ukinuo ga. zvao se zion ali je fora bila u tome sto osoba kojoj saljes nije videla tvoj broj vec 100100. program je radio na principu gprs-a pa ti je prakticno naplacivao samo konektovanje da bi poslao poruku. Sve u svemu ovakvih programa vise nema barem koliko ja znam, a ako cujes drugacije slobodno javi
@6680 pa bolje je normalno slati poruke i pricati nego preko wap , sigurno je skuplje , a zar vasi operateri u srbiji nemaju na svojoj stranici da se mogu slati poruke besplatno , to u bosni postoji
Nema od toga nista.
Prvi.Ne podrzava SCG(YU)
Drugi.Salje,i salje i salje i salje i salje I,nikad i ne stigne.
A treci,klasicno "vozanje" sa sajta na sajt.
Tako,ne tracite vreme
Evo jos jednog sajta...Ne treba registracija ...Jedino sto se broj sa kog stize poruka pokaze u obliku jednog velikog broja...a i malo kasni sa isporukom...
Pa ne znam kako ti nemozes da saljes...Meni uspeva... Na onaj prvi link koji sam ostavila, treba da se registrujes i da ostavis svoj broj mobilnog. Na taj broj ce ti oni poslati sifru koju treba da ukucas da bi aktivirao svoj nalog...Po jednom aktiviranju imas pravo da posaljes 10 poruka...Jedino posle nekoliko puta nece da prihvati isti br. mob. ali ti verovatno imas nekog pored sebe ko ima mob. pa ostavi taj drugi br... Na drugom linku ti ne treba bas nikakva registracija ali poruke umeju dosta da kasne...
Mozda sam ti pomogla, pa ti pokusaj jos jednom...
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
kome je provajder Neobee, moze slati SMS poruke sa interneta, ali mu se za svaki SMS skida 4 min. sa naloga. A da li ima neka sifra ili program da bar, ako ne moze besplatno, da se smanji cena poruke?
naleteo sam na wap-u na neki sajt koji nudi i uslugu slanja besplatnih mms/sms poruka i, navodno, radi sa 063 i 064 mrezama?! ... e sad, mene je mrzelo da proveravam ali ako nekog zanima neka poseti http://camarilla.mywap.o2.co.uk i neka ide na opciju "more..." pri dnu strane... nadam se da radi
@stefank program se tacno zvao zionsms i meni je radio na samsungu x600, ali kao sto rekoh to je bilo pre vise od godinu dana , ako hoces konektuj se gprs-om na google i probaj da ga nadjes i direktno skines na telefon, tako ces ga instalirati kao java igricu ali mislim da ti nece raditi, ali ako si raspolozen pokusaj, nista te ne kosta
Dexter, zloupotrebe?! .... pa sta su oni ocekivali? ... da ce ljudi samo da ga isprobaju i kazu "lepo je sve to, ali meni savest nije mirna ako potkradam rodjenog operatera"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.