Kako da nastelujem telefon da prima izvestaje u vidu sms poruka, a ne u vidu nekog infa kojeg uglavnom promasim?
kad propustim taj info na kraju ne znam ni da je poruka poslata ili nije (cime ukljucena opcija riport gubi svaki smisao), a malo mi je debilno da moram da blejim u fon ne bih li ga propustio.
Ima li leka? jaaaako mi je bitno da znam da li je moja poruka stigla nekom ili ne.
pitanje u vezi s dobijanjem izvestaja na nokiji 1600
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
da , b_udder, je upravu , izvjestaji se snimaju u inbox , a mislim da mozes napraviti ti folder u koji ce da ti snima izvjestaje , ta opcija je postojala na mojoj 6610i.
odes u "text mesages" , pa u "my folders" , i onda odes na "add folder" i napravis folder pod imenom "izvjestaji" , mada mislim da ce ti opet izvjestaji dolaziti u inbox i da ces ti morati svaki put da ih kopiras u folder "izvjestaji"
odes u "text mesages" , pa u "my folders" , i onda odes na "add folder" i napravis folder pod imenom "izvjestaji" , mada mislim da ce ti opet izvjestaji dolaziti u inbox i da ces ti morati svaki put da ih kopiras u folder "izvjestaji"