http://www.nokia.com/gb-en/accessories/ ... fications/
Nokia Lumia 920
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- sunecar
 - Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
 - :: Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920
Evo nasao sam i bezicni punjac za auto isto 750 mA  
  Ako je orginalni Nokia punjac sa tim specifikacijama mislim da onda nece biti problema ni u autu

- sunecar
 - Neredovni učesnik

Citam da je krenuo  update  HTC-a na GDR 2,sad negde procitah da je krenuo i na ATIV S,pa se cudim da Nokia koja je ekskluziva windowsa jos nista ?
Edit:Izvinjavam se na duplom postu

Edit:Izvinjavam se na duplom postu
Oni su taj update najavili za avgust ili septembar za 920...  

Citao sam na wpcentral da je taj gdr2 apdejt hard brick-ovao dosta htc-a.
Problem je bio nesto oko whatsappa i slusanja muzike,ne mogu sad tacno da se setim.

Problem je bio nesto oko whatsappa i slusanja muzike,ne mogu sad tacno da se setim.
- miodrage
 - WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
 - :: iPhone 14 Pro Max
 - Kontakt:

Chobby88, pozurili su sa pustanjem necega i to je rezultat. Nokia jos uvek pegla.
sunecar, ja citam po forumima da ljudi koji imaju originalne Nokia punjace imaju problem da se baterija i pored toga sto je telefon prikljucen, prazni!
GDR2 za Nokiu verovatno stize sredinom avgusta, i onda krece sukcesivno da se pusta. GDR3 verovatno krece od kraja oktobra, taman da za novaka vidimo neki lep phabletic

sunecar, ja citam po forumima da ljudi koji imaju originalne Nokia punjace imaju problem da se baterija i pored toga sto je telefon prikljucen, prazni!
GDR2 za Nokiu verovatno stize sredinom avgusta, i onda krece sukcesivno da se pusta. GDR3 verovatno krece od kraja oktobra, taman da za novaka vidimo neki lep phabletic
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
stigla u beloj boji!!!!
odmah jedno pitanje, kako da je punim?
stavio je na punjac i ona se automatski upalila, da li moze da se puni ugasena?
koiko dugo da je punim prvih par puta?

odmah jedno pitanje, kako da je punim?
stavio je na punjac i ona se automatski upalila, da li moze da se puni ugasena?
koiko dugo da je punim prvih par puta?
Huawei p30 aurora
Stavi na avioncic i puni dok se ne napuni. Nema potrebe da ga gasis 

@luca - hvala, dobra ideja. pokusavam ali vidim da nec da se puni ugasena, odmah se ukljuci sama.

Huawei p30 aurora
Nema takode potrebe da se formira baterija, stavi na avioncic dok punis prva tri puta ako bas hoces... 

- miodrage
 - WP_guru

- Kontakt:

Nema potrebe ni za kakvim avioncicem i budalastinama, koristis telefon kako zelis, i uzivas. Kao ni iPhone, nijedan WP uredjaj ne moze da se puni ugasen. Za Android uredjaje ne znam.

Hvala;)
izgubio ikonicu za mail sa pocetnog ekrana, ali za hotmail, nemam je ni u aplikacijama

izgubio ikonicu za mail sa pocetnog ekrana, ali za hotmail, nemam je ni u aplikacijama
Huawei p30 aurora
Nemas je ni u meniju?! Nemoguce. A kada ides na market, je l trazi da ga konfigurises? 
p.s @miodrage-u svom maniru

p.s @miodrage-u svom maniru
Ne trazi, ali imam za gmail, za hotmail jok. Kad idem da dodam account i dodam hotmail stavi mu i dvojku iza i kaze da ima ali ne mogu da ga nadjem

Huawei p30 aurora
Kad udjes u meni idi na trazi gore pa vidi tako... Ne znam kako nema, taj mu je nalog default...

Danas stigla crna lumia...posle one x pravo osvezenje, a onda cvrc, ubacim karticu i ne cuje se nista na slusalici...sutra ide u vudu servis na reklamaciju  

Trazi novi, nemoj da ti popravljaju  

koji maler...
u kom smislu osvezenje?

koji maler...
u kom smislu osvezenje?
zvao sam ih, kazu da salju novi... nije mi bilo dobro kad sam video da zvucnik ne radi.
Malo mi je android dosadio..posle 3,5 godina mi je postao sav predvidiv i izgubio sam onaj osecaj zadovoljstva kad god uzmem da cackam telefon. Supruga ima 4s, ali ekran od 3,5 je smesno mali i bar meni nefunkcionalan, ali zato ova lumia ima i ekran i brzinu i logicnost u svemu ( bar onom sto sam stigao da vidim)

Malo mi je android dosadio..posle 3,5 godina mi je postao sav predvidiv i izgubio sam onaj osecaj zadovoljstva kad god uzmem da cackam telefon. Supruga ima 4s, ali ekran od 3,5 je smesno mali i bar meni nefunkcionalan, ali zato ova lumia ima i ekran i brzinu i logicnost u svemu ( bar onom sto sam stigao da vidim)
- miodrage
 - WP_guru

- Kontakt:

xoxo, da li si probao na mikrofon? I da li si probao sa slusalicama? Probaj da prodzagas port za sluske (jako nezno i samo sa jackom od sluski), i nezno (ekstremno nezno) iglicom gornji mikrofon (jos bolje produvaj kompresovanim vazduhom)
ssrki, idi email+accounts, hotmail 2 obrisi, a na stranici sa aplikacijama proveri da nemas linked email.

ssrki, idi email+accounts, hotmail 2 obrisi, a na stranici sa aplikacijama proveri da nemas linked email.
						- sunecar
 - Neredovni učesnik

@ssrki Proveri ponovo u aplikacijama ja imam ikonicu Hotmail

Speakerphone funkcionise, ali se na slusalici nista ne cuje. Napravio sam po 30odlaznih I dolaznih poziva i nista.
Sad cu da probam sa slusalicama i malo komprimovanog vazduha, ne smem iglicom, da ne bude posle...sam si kriv...

Sad cu da probam sa slusalicama i malo komprimovanog vazduha, ne smem iglicom, da ne bude posle...sam si kriv...