LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: LG Nexus 4

Post od Baraba »

Nisam na 4.3, na PA ne kasni nista prilikom snimanja.
@Behemoth, ovo:
http://img.tapatalk.com/d/13/08/01/aby9ehu6.jpg

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

PARANOIDANDROID 3.90 (Aug1) | 4.3 :)
Sviđa mi se i njihova app za update rom-a:

Slika Slika Slika Slika

mick
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2012. 21:29
:: (S2) (N2) (M8) V10

Post od mick »

Ljudi jel moze mala pomoc? Imam s2 pa bi sad da uzmem neki quad core i razmisljam se izmedju n4 i htc one. Da li uzeti N4 koji sigurno vredi za novac koji se prodaje ili uzeti 150 eura skuplji htc one? I da li je N4 bolji od S3? :unsure:

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Post od PedjaBL »

Ako imas para...uzmi htc....ako ne onda nexus...s3 I n4 su tu negdje...n4 malo ljepse se ponasa...slobodniji je ima cistokrvni android I nema memorijski slot..najveca mana mu je taj slot...elegantan lijep...brz...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Meni je lično po dizajnu N4 lepši. S druge strane One ima fantastičnu izradu, stereo zvučnike... Ako imaš love, uzmi One, pa mu nalepi odmah clean Android. To ti je onda najbolje od dva sveta. Ovaj novi Sense je ionako do besvesti ružan i nepotreban.

mick
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2012. 21:29
:: (S2) (N2) (M8) V10

Post od mick »

Hvala na odgovorima. Izgleda cu ipak na one mada cu jos malo da razmislim. Ako uzmem N4 onda cu da se igram sa custom romovima a ako uzmem one onda cu na neki custom stock sense jer mi se svidja zoe i blinkfeed... Hteo sam cisto da vidim po iskustvima da li vredi dodati jos 150 evrica za one.

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Post od PedjaBL »

Vredi...ako imas kes uzimaj

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... a_nexusu_4
Inace i ja sam dobio update na isti nacin,samo ne znam dal' je 4.3 ili neka ispravka softvera.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ako je neko imao SG2 pre N4 neka mi napise,da li vredi dati 120 e vise za nov N4?Interesuje me razlika u:
1-Ekranu (ne velicina,vec prikaz,boje),
2-Izdrzljivost baterije,
3-Kvalitetu kamere.
LG G2 Black,16GB

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Pa evo ovako,ja se druzim sa N4 povremeno,a imam S2.
Iskreno,ja bih dao do 120e.
Ekran,stvar navike.Ako si navikao na SAMOLED mozda ti bude problem da se prilagodis,jer su boje na N4 "isprane".Zapravo nisu,vec su prirodnije.
Baterija,pa zavisi kako ga koristis.Jaci chipset,veci ekran=veca potrosnja.Srazmerno manjoj bateriji S2 ima slabiji procesor,manji ekran...Kako god okrenes izdrzace ti od ujutru do uvece.
Kamera je po meni bolja na S2,ali ni N4 nije mutav po tom pitanju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

Hvala Behemoth.Ako sam te dobro razumeo,kamera nije bolja,baterija je slicna a ekran slabiji.N4 je brzi i stabilniji zbog softvera i procesora ali,nije ni S2 spor,ne igram igrice i nije mi brzina presudna.Posto su mi najbitnije dve stavke (kamera i ekran),moram izabrati drugi model telefona a izbor sa S Amoled ekranom je suzen samo na SG4.
LG G2 Black,16GB

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Po meni nije bolja,ali opet pravi dobre slike.Ekran opet stvar ukusa.Ja bih mogao da se naviknem na N4 ekran,dok drugar koji koristi S1 kad je video Nexus bio je u fazonu "bezi bre,gledaj kakvo g od ekrana"
Ali citam da i na njemu boje mogu da se pojacaju drugim kernelom.
Okacicu za jedno 10-15 min u temi S2 kako telefon radi sa Paranoid romom,koji koristi Baraba na svom N4,sto i jeste dokaz da telefon uopste nije spor.E sad zavisi koliko si para spreman da das za uredjaj,i ako su ti ekran i kamera bitni onda pucaj na S4.Sve ostalo je na strani N4.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Moj n4 sa PA 3.91 ubija s4 svojom brzinom.Kao da je n4 telefon od 500 evra a ne cetvorka :-) Sve u svemu telefon je stvarno zver.Sto se tice boja,ako ti se ne svidi kakve su na stocku uvek mozes da ubacis custom kernel koji od tih boja napravi cudo.Ja sad koristim matr1x i boje su dosta bolje nego na stocku(iako je na 4.3 poboljsano dosta toga oko kontrasta boja)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

^+1
PA 3.91 cisti sve ispred sebe kako radi. Boje se podesavaju, gama podesavanja...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

Nije problem novac.Mislio sam da prodjem jeftinije(doplata za g4 je 270 a n4-120) a da imam dobar telefon.Izgleda da to nije moguce.Brzina mi je poslednja stavka pri izboru jer sada skoro da nema sporih telefona(ako izuzmemo najeftinije sa procesorom od jednog jezgra i manje od giga rama).Najbitnija stavka mi je ekran i baterija,donekle kamera.Od svih ekrana jedini koji mi se dopada a da nije S Amoled je na Htc One.Ali,on ima drugih nedostataka a i nije jeftiniji vec skuplji.Na svim ostalima koje sam gledao boje mi deluju isprano (bledo) u poredjenju sa SG4.
LG G2 Black,16GB

Jaza Vizantijac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
:: LG Nexsus4

Re: Одг: LG Nexus 4

Post od Jaza Vizantijac »

PA3.91 kida,odlicno su ga odradili.Ima samo jedan bag ali sw jos nezna sali je do njega ili do JJS15 ...Temple Run2 i jos dosta igrica kresuju cim se udje u njih....

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Ja igram Riptide GP2 i nemam problema na 3.91

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

AnGeL oF LoVe napisao:Brzina mi je poslednja stavka pri izboru
AnGeL oF LoVe napisao: Najbitnija stavka mi je ekran i baterija,donekle kamera.Od svih ekrana jedini koji mi se dopada a da nije S Amoled je na Htc One.Ali,on ima drugih nedostataka a i nije jeftiniji vec skuplji.Na svim ostalima koje sam gledao boje mi deluju isprano (bledo) u poredjenju sa SG4.
Definitivno uzmi S4, displej i kamera su primetno bolji od nexus 4.

@ostali, koja podešavanja za boje koristite?

Jaza Vizantijac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
:: LG Nexsus4

Re: Одг: LG Nexus 4

Post od Jaza Vizantijac »

artifex napisao:Ja igram Riptide GP2 i nemam problema na 3.91
Ajde probaj Temple run2 pa javi dali i kod tebe se prinudno zatvara....

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

@baraba Ja koristim PA halfbreed boje. @jaza probacu,javljam sta ke bilo

Odgovori