Samsung Ativ S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Ativ S
ovde je 235e nov... sta znam, kopija S3 modela, nije to los potez... ljudi se navikli na s3, bio je stvarno top model... koji si update dobio? 

Nemam pojma, to je ženin telefon pa se ne petljam mnogo. Razlika je velika, jer u Srbiji za 235 dobiješ iz neke divlje radnje, ovde je 200 u regularnoj radnji, sa 2 godine garancije, pa još taxfree, izađe super.
Sve u svemu, sa tom veličinom ekrana i memorijskom karticom, za te pare...po meni najbolja WP kupovina, a i ne samo WP.
Sve u svemu, sa tom veličinom ekrana i memorijskom karticom, za te pare...po meni najbolja WP kupovina, a i ne samo WP.
Araphel,imas li neki link ka radnjama koje imaju Ativ s po toj ceni?Mogao bi drug da mi donese jedan ovih dana,ili njega ili Lumiu 920,vidim po tvojim postovima da su tu prilicno jeftiniji nego kod nas.
U Beču najbolje pogledati DiTech, tamo je 205. Ili Cyberport. Ja sam ženi i bratu uzimao u DiTech dok je još bio 250, sad je pala cena. Ima ih na nekoliko lokacija, najlakše dostupna u Mariahilfe Straße, ili u Landstraße.
I naravno, tražiš formular za povraćaj poreza, na granici/aerodromu i to regulišeš, i to je još nekih 20ak evra uštede.
EDIT:
Izvinjavam se, u diTechu je cena viša. Pogledaj fonmarkt.at i geilepreise.at
Ne znam kako sa telefona da iskopiram link. Browser mi ne pokazuje address bar.
I naravno, tražiš formular za povraćaj poreza, na granici/aerodromu i to regulišeš, i to je još nekih 20ak evra uštede.
EDIT:
Izvinjavam se, u diTechu je cena viša. Pogledaj fonmarkt.at i geilepreise.at
Ne znam kako sa telefona da iskopiram link. Browser mi ne pokazuje address bar.
Hvala ti,sad cu da pokusam da izguglam ove prodavnice koje si naveo.
EDIT:
Pronasao sam,u fonmarktu je 199 dok je u geilepreis 205 eura.Posto ne znam nemacki,ne mogu da se snadjem oko garancije,kakva je,tj kolika je?
EDIT:
Pronasao sam,u fonmarktu je 199 dok je u geilepreis 205 eura.Posto ne znam nemacki,ne mogu da se snadjem oko garancije,kakva je,tj kolika je?
U svim zvaničnim prodavnicama ti je standardna EU dvogodišnja garancija. Za to ne bi trebalo da brineš.
Super,hvala ti.Sad jos samo odluciti koji od ova dva modela s obzirom da je Lumia 920 oko 310 eur u fonmarktu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
araphel, sa fona link kopiras tako sto prvo stisnes ... i onda ides na share page. Drugi nacin je da pipnes adress bar, i onda prosiris marker, i lupis copy, pa kad ti treba imaces paste.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Kod mene na androidu toga nema. Mislim da ti pričaš za WP. Ja sam negde isključio prikazivanje address bara. Imam opciju share page, ali mi Tapatalk nije među ponuđenim opcijama.
Planiram uzeti ovo cudo, nisam posedovao ni android ni ios ni wp, koristio sam svaki pomalo ali nedovoljno za neki konkretan stav, Ativ S me odusevljava trenutnom cenom
, bas kvalitetno deluje tel, brz, sve glatko radi, odlican ekran, lep, pitam se da li ce mi za razgovor, poruke, surf netom ovo biti OK ili cu ipak biti zakinut u odnosu na ios i android? Ima li viber, skype, mogu li slati i primati gmail-ove, gledati google mape, koju krstenu navigaciju koristite na njemu?

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa jasta da pricam za WP, ATIV S je WP uredjaj. I da, na WP ne mozes da u IE10 uklonis Address bar!
Cedogares, ovo cudo slobodno mozes da uzmes. Ima sve aplikacije koje imaju i iOS i Android (misli se na 60 najpopularnijih), navigaciju takodje ima da skines sta ti dusa iste, nesto je dz, nesto i nije..., mozes da gledas i Google maps i Bing maps....
Cedogares, ovo cudo slobodno mozes da uzmes. Ima sve aplikacije koje imaju i iOS i Android (misli se na 60 najpopularnijih), navigaciju takodje ima da skines sta ti dusa iste, nesto je dz, nesto i nije..., mozes da gledas i Google maps i Bing maps....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Sve to što si napomenuo, Cedogares...sve ima. Ako mene pitaš, ni po čemu nećeš biti zakinut, osim ako ti je baš zapelo da imaš originalni Instagram ili tadžikistansku prdež aplikaciju. Fale uglavnom beskorisne stvari ili one čija je svrha meni nejasna.
pitanje je da li je Ativ S bolji od lumia 920?
Ja mislim da nije i da vredi ta razlika u ceni... nekako imam vise poverenja u Nokiju po pitanju wp8
Ja mislim da nije i da vredi ta razlika u ceni... nekako imam vise poverenja u Nokiju po pitanju wp8

Meni lično više vredi Ativ zbog većeg ekrana koji je uz to i amoled, kao i zbog pristupa bateriji i zbog proširive memorije. I sve to za manje para.
ok, sa prakticne strane - da. ali nokija mora da razvija jednu posebno povezanost sa MS inace - ode glava
mislim da ce tu biti u prednosti u odnosu na Samsung 

Vremenom verovatno da. Već i sada ostali WP uređaji moraju da plate za Nokia aplikacije koje su na njihovim uređajima besplatne, i to je ok.
Ali opet, ja kad kupujem uređaj, gledam prvenstveno svoje potrebe.
I moram da priznam da mi je pomalo žao što nisam malo sačekao, nego sam uzeo Note 2. Ok, tad je presudilo što im je cena bila slična.
Ali opet, ja kad kupujem uređaj, gledam prvenstveno svoje potrebe.
I moram da priznam da mi je pomalo žao što nisam malo sačekao, nego sam uzeo Note 2. Ok, tad je presudilo što im je cena bila slična.
Araphel, hvala na slici. Kao sto neko rece, izgleda mocno ali samo gornji deo, taj donji sjajni ispod zvucnika mi je prejeftin, na slici nije u fokusu a to me najvise zanima. Moracu da nadjem negde da ga vidim uzivo...
12 godina na forumu!
Pa taj donji deo ti je sa potpuno istom bojom kao na S3 ili na Note 2. Taj okvir koji ide okolo, i koji zalazi na zadnju stranu malo više u donjem delu, nema nikakve razlike u odnosu na S3 po kvalitetu i boji. Meni to uopšte ne pravi neki problem...doduše ne koristim ja telefon.
EDIT I:

Eto još par slika, za one koje zanima. Sad ću da probam i taj donji deo leđa da uslikam pa da stavim.
EDIT II:
Evo i taj deo

EDIT I:

Eto još par slika, za one koje zanima. Sad ću da probam i taj donji deo leđa da uslikam pa da stavim.
EDIT II:
Evo i taj deo

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Pa meni izgleda odlično,mnogo lepše od S3...
Ja isto kažem...telefon je sasvim lepo spakovan, možda malo konzervativan dizajn, ali odlično leži u ruci i odlično radi. I neverovatno koliko deluje na dodir i tanji nego što zaista jeste. Nemam pojma kako su to izveli, ali tako je. Za 200€ ekstra mašina koja će da obavi pristojno sve zadatke.
I stvar na koju sam najviše ljubomoran je taster za kameru. Dok ja otključam fon, startujem kameru...moja žena je već uveliko uhvatila sliku.
I stvar na koju sam najviše ljubomoran je taster za kameru. Dok ja otključam fon, startujem kameru...moja žena je već uveliko uhvatila sliku.