K750i i kvalitet fotografija (problem)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Tvrdnja 6680 nije tacna, a cak i da se stavljanjem novog sf znacajno poboljsava kvalitet slike, to ne znaci da je vodafon-ova verzija losa, vetj moze biti lose dekodiran etc... a to vetj nije do vodafona i SE-a nego do tih koji to rade i u krajnju ruku coveka koji je kupio!
I zamolio bih 6680 da takve stvari ne pise vise, sem ako nema jasne dokaze!

I zamolio bih 6680 da takve stvari ne pise vise, sem ako nema jasne dokaze!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Moj k750i dolazi sa australijskog Vodafone-a i apsolutno nema ni jedne jedine greske,kamera je sasvim ok,mp3 jeste malo tisi preko samog zvucnika,to meni pomalo i smeta,ali i nije neki problem.
Tako da do samog Vodafone-a nije i ne moze biti,jer zbog cega bi oni podesavali software da bude losiji!?
Onaj taster koji te vodi na njihov portal ne koristim,zamena za "Activity Menu" je joystick na gore(ne moze se menjati funkcija),to valjda svi vec znaju koji imaju ovu verziju k750i.
Tako da do samog Vodafone-a nije i ne moze biti,jer zbog cega bi oni podesavali software da bude losiji!?
Onaj taster koji te vodi na njihov portal ne koristim,zamena za "Activity Menu" je joystick na gore(ne moze se menjati funkcija),to valjda svi vec znaju koji imaju ovu verziju k750i.

Kao sto sam i mislio, problem je bio do SW-a! Sad se MP3 cuje glasnije nego onda radio, a radio sad probija, mislim da se cuje bar na 50m od telefona; sto se tice kamere ->
To je to uglavnom, mozda bih trebao malo da smanjim expoziciju, ali dobro...
p.s. e da, ovo je sve sa SW-om od W800i, i to R1N035, sad cu probati da ga update-ujem...

p.s. e da, ovo je sve sa SW-om od W800i, i to R1N035, sad cu probati da ga update-ujem...
@extreme: e ovo e vec malo (mnoooooogo) bolje
GJ
Nego nisam skontao "ovo je sve sa SW-om od W800i, i to R1N035, sad cu probati da ga update-ujem..." <<< ??? Mislim da si se ti malo pogresio jer ne secam da sam nesto popio do skoro
(ne pijem, ali shalim se)
POz

Nego nisam skontao "ovo je sve sa SW-om od W800i, i to R1N035, sad cu probati da ga update-ujem..." <<< ??? Mislim da si se ti malo pogresio jer ne secam da sam nesto popio do skoro

(ne pijem, ali shalim se)
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
probaj da dodas malo osvetljenja,zavisi od uslova,da li ces staviti samo night mode,ukljuciti svetlo ili sve zajedno sa blicem...meni se te linije ne javljaju kada dobro podesim osvetljenje...inace,da ne otvaram novu temu,zna li neko koliko kosta i gde moze da se ubaci noviji softver u K750i...naravno od tog modela ili W800i???