Xperia Z ultra,SGS I9500 ili sacekati Z1 i Note III
- andriod
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
- :: i9300
- :: P970 Optimus black
Re: Xperia Z ultra,SGS I9500 ili sacekati Z1 i Note III
Koriastio sam nekad davno Safir pa Gold Arte,koza je jako lose resenje a uz N7000 Note sam imao fabricki dodatni poklopac sa preklopom i u svakom slucaju od tri navedena koza jako brzo strada sto od znoja sto od ogrebotinica sto vremenski svakako fino za ruku ali lose resenje.Z1 trenutno mislim da je najbolji izbor
Operator
Na note 3 je plastika koja lici na kozu,nema to veze s pravom kozom.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Sigurno da nema veze s pravom kožom jer je u pitanju eko koža.
U svakom slučaju više sličnosti ima s kožom nego sa plastikom. 

Koliko sam shvatio citajuci jedan drugi forum nema nikakve veze s kozom,obicna plastika je u pitanju i fake savovi.
Ne znam kako neko moze reci da je Note 3 los i ruzan telefon.Pa sta ako nije prava koza i ako su fake savovi,pa sta???Vazno je da je telefon zver i da boljeg telefona nema trenutno,a znam da kada bude dosao u Srbiju,prodavace se kao lud.I ja ga jedva cekam u Telenoru,samo da dodje sto pre.Bravo za Samsung.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Tako je, dule88, ljudi će u redovima čekati ispred teleonorovih poslovnica ne bi li kupili NIII za 60+ hiljada dinara, uz paket od 2+ hiljade dinara!

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Nece biti nista skuplji nego sto je sada S4,ne znam sta te ta cena cudi koju pominjes.Nece biti jeftin preko operatera ali sacekajmo pa cemo videti.Ja sam mislio da skoro uzmem S4 ali necu,bolje da sacekam da dodje kod nas Note 3.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Sačekaj da Note 3 dođe kod prodavaca "na crno", mani se ti operatera. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Jel' vreme za zatvaranje?Baraba napisao:A dok ne dođe note 3 zatvoriti temu, jer se piše napamet. Onda je otvoriti na kratko, pa ponovo zatvoriti dok mu ne padne cena i tad ponovo otvoriti temu

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- andriod
- Entuzijasta
Ne upravo je za otvaranje
http://www.gsmarena.com/lg_g2_us_pricin ... s-6734.php
Uzgred niko nije rekao da je note III los telefon to se nikako i ne moze reci niti da je problem fake koza ili pojma nemam sta dizajn je stvar ukusa a i moje licne impresije iznesoh one uopste nisu obavezujuce
Ovaj crni G2 djeluje extra,onako uz put
O paketima operatera nisam kompetentan ne koristim taj vid usluga pa nemam adekvatan stav

http://www.gsmarena.com/lg_g2_us_pricin ... s-6734.php
Uzgred niko nije rekao da je note III los telefon to se nikako i ne moze reci niti da je problem fake koza ili pojma nemam sta dizajn je stvar ukusa a i moje licne impresije iznesoh one uopste nisu obavezujuce

Ovaj crni G2 djeluje extra,onako uz put

O paketima operatera nisam kompetentan ne koristim taj vid usluga pa nemam adekvatan stav
Operator
- andriod
- Entuzijasta
ovaj G2 mi se sve vise svidja,mada je Z1 azdaja....
http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1 ... galaxy-s4/
EDIT I:
http://blog.gsmarena.com/lg-g2-benchmar ... a-z-ultra/
EDIT II:
a i...
http://blog.gsmarena.com/the-first-benc ... -3-are-in/
skidam kapu
http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1 ... galaxy-s4/
EDIT I:
http://blog.gsmarena.com/lg-g2-benchmar ... a-z-ultra/
EDIT II:
a i...
http://blog.gsmarena.com/the-first-benc ... -3-are-in/
skidam kapu
Operator
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Xperia Z ultra,SGS I9500 ili sacekati Z1 i Note III
Tesko da nekog moze ostaviti ravnodusnim note 3 i njegova carobna olovka
Note IV N9100 dual
Sve to stoji, al npr meni je Note preglomazan, jedino mi se svidja ta olovka, amoled displej ne zbog očiju. Bole me oči od njega.
Kad smo kod olovčice, interesantno da nema još uredjaja s takvom olovčicom..
I još nešto, Note je klasa za sebe.. ova druga 2 bi trebalo da su klasi s4, a debelo ga šiju
Kad smo kod olovčice, interesantno da nema još uredjaja s takvom olovčicom..
I još nešto, Note je klasa za sebe.. ova druga 2 bi trebalo da su klasi s4, a debelo ga šiju

S4 je marketinski izvikan model.Imao sam nameru da ga eventualno kupim,onda sam uzeo od ortaka njegov na jedno popodne,octa verzija.Telefon definitivno ima bagove,i dalje ima lag pri otkljucavanju i paljenju ekrana,tranzicije kroz meni takodje seckaju,sto je meni bilo neprihvatljivo za telefon takve snage.
Z1 i dalje ima losiji ekran,LG nekako najprirodniji

Z1 i dalje ima losiji ekran,LG nekako najprirodniji

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Opet su to nijanse u "lošijem", meni se više svidja izrada z1 nego tog g2 
Dobro pitanje će biti kada izadju kolika će biti razlika u ceni i za koji se isplati koliko dati

Dobro pitanje će biti kada izadju kolika će biti razlika u ceni i za koji se isplati koliko dati

To stoji,sam izgled i kvalitet izrade su defintiivno na strani Z1.
Samo mi nije jasno da kompanija koja pravi najbolje televizore ne moze da ubode ekran za telefon...
Samo mi nije jasno da kompanija koja pravi najbolje televizore ne moze da ubode ekran za telefon...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ko voli velike telefone nema neki izbor-Note,nekoliko praznih mesta pa ostali.
Nikad mi nece biti jasan Sony.Neprikosnoveni vladar u audio,video tehnici koji ima siroku paletu proizvoda da nije u stanju potuci jednog Samsunga,po pitanju ekrana i kamere.Za kameru,postoji nada koja se zove Z1,za ekran jos nema.A Amoled je vrh i jedino sto sam video da moze da mu parira a da nije amoled je ekran Htc one modela.Odlican je(nadam se da ce i lg g2 imati isti a ne ekran sa ispranim bojama).I na ovoj slici dominira ekran Samsunga.
Kad smo kod kvaliteta izrade i plastike,to je takodje preterivanje i trazenje dlake u jajetu.Svi telefoni su slicne izrade i svaki materijal ima svoje prednosti i mane.Od plastike je 95% modela.Imao sam nekoliko modela sa aliminijumskim kucistem i oni su imali ruzna udubljenja od pada na uglovima,zatim guljenje boje i sl.Zapitajte se,koliko osoba nosi telefon bez zastite?Cemu onda prica o kvalitetu kucista.Vrlo lepo izgledaju Sony modeli,pa nexus od stakla ali kad ga stavim u oklop ta lepota vise ne dolazi do izrazaja.Video sam nexus posle pada sa metar visine na beton.Tesko se moglo utvrditi o kojem telefonu je rec jer se razbio ko zvecka.
Nikad mi nece biti jasan Sony.Neprikosnoveni vladar u audio,video tehnici koji ima siroku paletu proizvoda da nije u stanju potuci jednog Samsunga,po pitanju ekrana i kamere.Za kameru,postoji nada koja se zove Z1,za ekran jos nema.A Amoled je vrh i jedino sto sam video da moze da mu parira a da nije amoled je ekran Htc one modela.Odlican je(nadam se da ce i lg g2 imati isti a ne ekran sa ispranim bojama).I na ovoj slici dominira ekran Samsunga.
Kad smo kod kvaliteta izrade i plastike,to je takodje preterivanje i trazenje dlake u jajetu.Svi telefoni su slicne izrade i svaki materijal ima svoje prednosti i mane.Od plastike je 95% modela.Imao sam nekoliko modela sa aliminijumskim kucistem i oni su imali ruzna udubljenja od pada na uglovima,zatim guljenje boje i sl.Zapitajte se,koliko osoba nosi telefon bez zastite?Cemu onda prica o kvalitetu kucista.Vrlo lepo izgledaju Sony modeli,pa nexus od stakla ali kad ga stavim u oklop ta lepota vise ne dolazi do izrazaja.Video sam nexus posle pada sa metar visine na beton.Tesko se moglo utvrditi o kojem telefonu je rec jer se razbio ko zvecka.
LG G2 Black,16GB
Za ekran sam imala isto razmišljanje dok nisam kupila SP, od tog momenta sam se zaljubila u taj ekran
I ako mu svi (koji ga nisu koristili) zameraju uglove gledanja, pa bolje koje nemaju kontrast kao amoled, meni je zbog te prijatnosti pri korišćenju drago što Sony nije prešao na Amoled. Pre toga sam ćoravila oči na jednom Samsungu , a za kameru ni meni nije jasno. Videćemo kako će se Z1 pokazati.
Btw, IPS ekrane tek treba da istražim na duže staze pa ću i tu dati mišljenje. Amoled je sve, samo ne vrh, od njega su me redovno bolele oči.
Preterivanje i traženje dlake u jajetu je ovo s ekranom jer su u pitanju nijanse koje primetiš samo kad staviš ekran do ekrana, ali meni s izradom nije
Nikad plastika ne može da pridje metalu ili ovoj kombinaicji koju Z1 ima. Mnogo ljudi voli premijum osećaj u ruci, a ne plastičan osećaj u ruci.. i to zameraju Samsungu.

Btw, IPS ekrane tek treba da istražim na duže staze pa ću i tu dati mišljenje. Amoled je sve, samo ne vrh, od njega su me redovno bolele oči.
Preterivanje i traženje dlake u jajetu je ovo s ekranom jer su u pitanju nijanse koje primetiš samo kad staviš ekran do ekrana, ali meni s izradom nije

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nadao sam se da će Z1 model ispraviti nedostatke Z modela, ali vidim da to nije slučaj. Sve stoji, kvalitet izrade, jako dobra kamera, elegantan dizajn, ali na slici u predhodnim postovim se jasno vidi koliko je ekran na Z1 lošiji u odnosu na G2 i Note3. Ne kažem da je to fatalna mana, ali kao neko ko je navkao na SuperAMOLED, ovako loši uglovi gledanja su neprihvatljivi. Naravno, da ne bi došlo do rasprave i u ovoj temi, rećiću samo da se ukusu razlikuju, po meni loši uglovi gledanja jesu velika mana za tako skup uređaj, kome to ne smeta mislim da je za njega Z1 pravi izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- andriod
- Entuzijasta
Taca089,
Sto se tice olovcice
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_hero-5672.php
Nekad je Sonyericsson bio lider ali kad su u pitanju drugi OS i rezistivni ekrani e sad nista ne ide preko noci Samsung je dugo gradio temelje liderstva sto kroz telefoniju sto kroz druge segmente ITa...
Sony sigurno nije kupio Ericsson ov paket akcija da se otarasi novca ali treba vremena definitivno skrtare po nekim pitanjima ali imaju i neke kvalitetne navike IP57,led signalizacija...
Trebali bi pokupiti prednosti jednog od prvih transformera P900/P910 uklonjiva tastatura stoje odlicno za osobe koje nemaju iskustvo sa touch uredjajima jer generalno za laike je iPhone najjednostavniji touchscreen uredjaj
I da Cybershot nezamjenjivo iskustvo including Xenon...K800,K850...
Po meni najkvalitetnije resenje Li-Po baterije...
Povratak temi,ne postoji uredjaj bez falinki definitivno je najbolji Z Ultra nazalost blic je izostavljen kao pojacanje naslednika,vjerovatno i stylus...
G2 azdaja opet bez slota za memorijsku
Note3 3gb rama po testovima mozda najbolji i najkompletniji...
Z1 po testovima najavljene kofiguracije iznenadjujuce los u odnosu na konkurenciju
ali u najavljenoj konfiguraciji...
I tako zakljucih da uymem Ultra ili sacekam tudja iskustva i opet se zakocim zbog najave neke nove teske artiljerije
Sto se tice olovcice
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_hero-5672.php
Nekad je Sonyericsson bio lider ali kad su u pitanju drugi OS i rezistivni ekrani e sad nista ne ide preko noci Samsung je dugo gradio temelje liderstva sto kroz telefoniju sto kroz druge segmente ITa...
Sony sigurno nije kupio Ericsson ov paket akcija da se otarasi novca ali treba vremena definitivno skrtare po nekim pitanjima ali imaju i neke kvalitetne navike IP57,led signalizacija...
Trebali bi pokupiti prednosti jednog od prvih transformera P900/P910 uklonjiva tastatura stoje odlicno za osobe koje nemaju iskustvo sa touch uredjajima jer generalno za laike je iPhone najjednostavniji touchscreen uredjaj
I da Cybershot nezamjenjivo iskustvo including Xenon...K800,K850...
Po meni najkvalitetnije resenje Li-Po baterije...
Povratak temi,ne postoji uredjaj bez falinki definitivno je najbolji Z Ultra nazalost blic je izostavljen kao pojacanje naslednika,vjerovatno i stylus...
G2 azdaja opet bez slota za memorijsku
Note3 3gb rama po testovima mozda najbolji i najkompletniji...
Z1 po testovima najavljene kofiguracije iznenadjujuce los u odnosu na konkurenciju

I tako zakljucih da uymem Ultra ili sacekam tudja iskustva i opet se zakocim zbog najave neke nove teske artiljerije

Operator