Ma nešto s tim testovima nije u redu O.o Gledala sam benchmarke, nemoguće da je lošiji od mog telefona po tim testovima
Ovaj Alkatel je lepo iznenadjenje
Za SE si u pravu
Nemoj gledati bench testove kao parametar.To veze sa zivotom nema.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Govorim za benchmarke koje sam gledala i lošiji su nego na mom telefonu
Ne znam na koje još testove misliš, okači u temi Z1
Videćemo šta će biti kad izadje
Uopsteno mislim na quadrant,antutu i ostalo.
Evo ti primer,S4 ima daleko bolji rezultat od Nexus 4,pa ne radi ni priblizno brzo kao N4.
Ti testovi su pravljeni za nalozene likove koji rutuju telefon,pa ga klokuju i onda na xda se takmcie ko ce imati veci rezultat.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Po Benchmark testovima Note 3 je najbolji pa se smjenjuju Z ultra i G2 ali ne samtram da se pri kupovini ozbiljnog uredjaja treba voditi tim rezultatima ...necu da budem grub u terminologiji,eto u najmanju ruku neozbiljno
SGS 4 definitivno otpada ali sad ovaj G2 kvari izbor,mada misli da Z ultra ako ubrzo dodje na realnih 420-30 ispada best buy
previse je za suvi package tj.punjac slusalice i aparat-bez dock-a 500 i kusur...
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-6855.php
ipak malo jaka cijena,s obzirom da ce ovsje biti oko 70-120 evra vise
jeste da nisu isti uredjaji ali Z1 za oko 150 evra manje nudi dovoljno bez ta 3gb rama i 4k videa koji realno jos nije standardanformat tj. na cemu ga reprodukovati na TVu od 30K evra
Spustice se ta cena prvo na 550e preko oglasa a onda ubrzo i na 500. Samo dok ljudi potpisu ugovore u inostranstvu i donesu ga ovde. Tako je bilo i za N1 i za N2 koliko sam pratio.
Vrlo brzo će cena Note III da spadne na prihvatljivih i realnih 500-550 evra, čak šta više početna cena od 700+evra i nije toliko velika koliko sam mislio da će biti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.