Korisnik ot995-ice godinu dana..generalno zadovoljan..volim da istrazujem..probam novo..
da li lumia ima dovoljno aplikacija..uglavnom drustvene mreze,mail, novine,program za kameru.. i to je to..
jos uvek razmisljam..da li uzeti lumiu..ili uzeti neki noviji android L9 ili idol...
fannY, ima 6tag koji je potpuno funkcionalan Instagram klijent, ima skoro za sve neka zamena. kuzobrat, ono sto mene odusevljava je sto imam sada FB, Twitter i LinkedIn u samom telefonu, BEZ posebnih aplikacija da me smaraju. Poruke sa FB stizu u Messages, isto tako i sa MSN-a i tako dalje
kuzobrat, pisao sam o Lumiji 520 u temi njoj namenjenoj. Koristio sam je dve nedelje i telefon me je odusevio, za taj novac ne moze da mu parira ni jedan Android po pitanju fluidnosti i pouzdanosti. O aplikacijama su ti sve rekle kolege iznad.
Nema. Sistem nema tu mogućnost. Ali svi hvale tu wp8 tastaturu. Mada ja sam navikao na swype. Tvoja trenutna dilema se svodi na veličinu ekrana i kolicinu novca koji bi dao. Jer oba su odlični uređaji.
nadjoh i za 110e lumiu, dakle meni bi treebao whatsapp viber, camera povremeno.. fb, twiter, neke novine i to je to... izgleda da uzimam.... pa cu prodati u slucaju da se ne naviknem,,,
znaci dobra je aplikacija za fb?
Kuzobrat: za fb, twitter i LinkedIn iako ima jedno 100 aplikacija, mislim da ih nema potrebe ni uzimati u razmatranje kad telefon sve ima u svom OSu. Ja jos nisam dosao u situaciju da ih instaliram. Sam FB u telefonu nema sve opcije, ali ne ides valjda na fb samo preko fona? Ako da, imas mobile fb a imas i gomile razlicitih app
naravno da ne pristupam samo tako.. ali npr slanje slika..izbacivenje slika... messenger rece da je integrisan sa sms om.. kakva je tastatura na wp8?
A YOutube aplikacija?
je l povoljno 110 e sim free sa 2 godine garancije?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.