LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Ostaje definitivno,jer stvarno nemam predstavu sta bih drugo i mogao da uzmem cak i da mi se nije svideo.
Pokazao sam ortaku telefon,a on u fazonu "pih LG",nije to to.
Reko da ima Samsung logo bio bi bolji?
Normalno.
Facepalm
Pokazao sam ortaku telefon,a on u fazonu "pih LG",nije to to.
Reko da ima Samsung logo bio bi bolji?
Normalno.
Facepalm
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma kakav samsung, mnogo su se izbezobrazili i to im se obija o glavu smanjenom prodajom S4.
Na znam šta bih naveo kao manu G2 osim što nije moj još uvek
Najbitnije meni baterija je odlična, displej perverzija, kamera veoma dobra, sistem odlično radi. Još da proverim zvuk sa nekim boljim sluškama kakav je.
Na znam šta bih naveo kao manu G2 osim što nije moj još uvek

Mislim da bolji zvuk ima S2 na slusalicama,bar ovo sto ja slusam,a to je pretezno metal gde su jaki basovi,na G2 kao da je malo supalj zvuk.Mozda moze kernelom to da se dotera,eto to bih mozda naveo kao jednu od mana.Ove ostale,nedostatak micro sd,bela pozadina,stvar navike.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
To je samo manja prodaja u odnosu na njihova očekivanja. Pročitaj lepo vesti do kraja, pa ćešBaraba napisao:...i to im se obija o glavu smanjenom prodajom S4.
videti da je taj S4 i pored smanjene potražnje opet bio najprodavaniji model u avgustu. Evo ti link...
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-6989.php
- andriod
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
- :: i9300
- :: P970 Optimus black
1808,
Nema veze sto je najprodavaniji model kad je ispod njihove projekcije,Nokia dan danas ima u prvih 10 po prodaji par modela ali ode na dobos.To im je svakako perjanica i radjen je da bude najprodavaniji-naravno nece propasti ali u trenutku globalne progresije u prodaji smartphonova to nije bezazleno.Ja podrzavamtaj vid kaznjavanja od strane konzumenata pa ko je ozbiljan shvatice pouke
LG je ozbiljno shvatio utakmicu-samo neka nastave ovako i Nexus ce biti dooosta dobar sa 3GB RAMa jos bijela boja...
No da ne masim temu behemoth konkretno koje su ti ako ih uopste ima zamjerke vezano za G2(ne racunam slot za memorijsku)
Nema veze sto je najprodavaniji model kad je ispod njihove projekcije,Nokia dan danas ima u prvih 10 po prodaji par modela ali ode na dobos.To im je svakako perjanica i radjen je da bude najprodavaniji-naravno nece propasti ali u trenutku globalne progresije u prodaji smartphonova to nije bezazleno.Ja podrzavamtaj vid kaznjavanja od strane konzumenata pa ko je ozbiljan shvatice pouke

LG je ozbiljno shvatio utakmicu-samo neka nastave ovako i Nexus ce biti dooosta dobar sa 3GB RAMa jos bijela boja...
No da ne masim temu behemoth konkretno koje su ti ako ih uopste ima zamjerke vezano za G2(ne racunam slot za memorijsku)
Operator
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ja sam 99% resio da uzmem ovaj telefon i onaj 1% koji mi ne da mira jeste pitanje - Uzimati odmah ili cekati da vidimo sta nudi Nexus 5, narocito kada je u pitanju cena telefona.
S obzirom da je Nexus 5 jos uvek jednacina sa vise nepoznatih, sta bi ste mi vi preporucili makar na osnovu onog sto moze da se vidi na papiru vezano za Nexus 5, a imajuci u vidu da se o G2 manje-vise vec sve zna!?
S obzirom da je Nexus 5 jos uvek jednacina sa vise nepoznatih, sta bi ste mi vi preporucili makar na osnovu onog sto moze da se vidi na papiru vezano za Nexus 5, a imajuci u vidu da se o G2 manje-vise vec sve zna!?
Ja bih verovatno i uzeo N5 ali nisam imao zivaca da cekam,a s obzirom da sam za G2 dao 350e,mislim da bolje nisam mogao proci.
Ako imas strpljenja pricekaj jos malo pa ces videti na cemu si.
Misljenja sam da ce N5 imati losiji ekran i kameru,ali ce imati redovan i prvi update.
Ako imas strpljenja pricekaj jos malo pa ces videti na cemu si.
Misljenja sam da ce N5 imati losiji ekran i kameru,ali ce imati redovan i prvi update.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
To mi je takodje jedna od nepoznatih - da li ce LG imati redovan update na svojim modelima (nebitno sto nije prvi) s obzirom na cinjenicu da je u prilicno dobrim odnosina sa Google-om ili je zakovan na ovaj JB...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Behemoth, pa super si prosao.
Jel tajna kako si ga kupio za toliko malo para?
I mene je jako zainteresovao ovaj telefon.
Je li te tastere na ledjima lako ili teško pritisnuti? Meni je uglavnom, kad držim telefon jednom rukom, kažiprst na mestu gde su ti tasteri pa me interesuje da li je moguće da ih slucajno pritisneš? Takodje ne bi bilo dobro ni da ih je preteško pritisnuti. Zato bih da cujem kako je to u praksi. 

I mene je jako zainteresovao ovaj telefon.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Nina, preko Vipa. Uz smart 700 i giga neta je još povoljnije, oko 280€. Tasteri su malo tvrđi, ali mnogo zgodniji nego što bi se očekivalo. Ja isto čekam zvanično predstavljanje novog Nexusa, a i da ovom telefonu padne malo cena. Ipak sam mnogo bliže odluci da uzmem G2 nego Nexus. Po svemu je bolji osim po tim budućim update-ovima, ali i to je malo precenjeno. To jest android od Jelly bean-a radi toliko dobro da više nije tolika razlika kao sa 2.x verzijama.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- andriod
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
- :: i9300
- :: P970 Optimus black
Martin Mystere,
Nexus krece za par dana najveca razlika je izgleda da ce definitivno imati 3GB RAMa
Treba 28og da krene u prodaju istovremeno kad i Kit Kat u zvanicnu upotrebu
sacekaj toliko
Nexus krece za par dana najveca razlika je izgleda da ce definitivno imati 3GB RAMa

sacekaj toliko
Operator
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Pa s obzirom da ce mu trebati jos malo vremena da dodje kod nas + jos vremena da ga/ako ga neki od nasih provajdera uvrsti u svoju ponudu onda cu morati da sacekam jos toliko...
Za sada mi je ovaj UI sasvim OK, za update ROM-a se nadam da ce i G2 imati nadogradnju, mada naravno ne ocekujem da to bude brzo i cesto koliko kod Nexusa, a sto se tice 2GB vs 3GB RAM meni licno je 2GB sasvim dovoljno, s obzirom da mi je na Nexus 7 konstantno po preko 60% slobodno a ima solidno aplikacija...
Za sada mi je ovaj UI sasvim OK, za update ROM-a se nadam da ce i G2 imati nadogradnju, mada naravno ne ocekujem da to bude brzo i cesto koliko kod Nexusa, a sto se tice 2GB vs 3GB RAM meni licno je 2GB sasvim dovoljno, s obzirom da mi je na Nexus 7 konstantno po preko 60% slobodno a ima solidno aplikacija...
- Ninolina
- Moderator
iKe, hvala na odgovoru.
Mislila sam da je nesto van paketa. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja jos nisam kupio fon i dvoumim se izmedju lg g2 i lg optimus g pro.Za g pro sam spremio lovu oko 400 eura.Za g2 od 32gb mi je jos jaka cena,mislim da je oko 480 eura.Nekako me vise privlaci veci displey kod g pro u odnosu na g2.G2 je hardverski brzi od g pro ali ne znam koliko je to vidljivo u nekom normalnom koriscenju osim kod igrica gde bi trebalo da je vidljivo i kod nekih testova,ali mi je to totalno nebitno.Malo me muci kod g pro-a da li ce biti redovnih update-a ili ne?I razmisljam u kojoj boji uzeti fon?U beloj ili crnoj boji?Tako da sam jos u fazi odluke sta i kako.Poznavajuci sebe znam da cu opet za godinu dana menjati telefon,ono cisto malo da se promeni,i tako unedogled.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 11. Avg 2013. 11:57
- :: Alcatel One Touch
Odlican tel samo jos malo da mu padne cijena, i pitam se oce li doc kod operatera u CG..I kad ce test na ovom sajtu? 

Ninolina, keva ima ugovor u VIP-u,koji je obnovila,ona placa samo pretplatu a ja sam dao pare za telefon.
Gde ces bolje
Inace,sad razumem ljude kad kazu kako super amoled zamara oci.
Nisam koristio S2 par dana,i evo malopre uzmem sa njim nesto da radim i jasno mi smeta taj prejak kontrast.
Gde ces bolje

Inace,sad razumem ljude kad kazu kako super amoled zamara oci.
Nisam koristio S2 par dana,i evo malopre uzmem sa njim nesto da radim i jasno mi smeta taj prejak kontrast.
- Ninolina
- Moderator
Behemoth, da, super varijanta!
A ovo za tastere sto sam pitala?

A ovo za tastere sto sam pitala?

Uf da,prevideo sam.
Treba ih malo jace pritisnuti jer su dobro ucvrsceni,ceo telefon je dosta cvrst pa verujem da su i taster zbog toga dobro uglavljeni.Ali posto imas double tap to wake to dugme ces minimalno koristiti,tako da i nije neka nauka.
Treba ih malo jace pritisnuti jer su dobro ucvrsceni,ceo telefon je dosta cvrst pa verujem da su i taster zbog toga dobro uglavljeni.Ali posto imas double tap to wake to dugme ces minimalno koristiti,tako da i nije neka nauka.
- Ninolina
- Moderator
Behemoth, super. Hvala ti na odgovoru.
Stvarno mi se mnogo svidja ovaj tel...

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pa Bahemoth cestitam
Jos da dodjes da igramo Jungle Heat ih de bi nam kraj bio
Znaci uzeo si zver ipak.,verujem da je odlican
Ja se nadam ako uleti neka kinta da prodam note 2 i kupim G2 mada bi mi nedostajala olovka moram priznati
U svakok slucaju nadam se da ce te dugo sluziti i da ce LG konacno duze apdejtovati svoje telefone
Jos da dodjes da igramo Jungle Heat ih de bi nam kraj bio

Znaci uzeo si zver ipak.,verujem da je odlican
Ja se nadam ako uleti neka kinta da prodam note 2 i kupim G2 mada bi mi nedostajala olovka moram priznati
U svakok slucaju nadam se da ce te dugo sluziti i da ce LG konacno duze apdejtovati svoje telefone
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba