Lg Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3
Lg Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3
Jednostavno pitanje, koji uzeti ? Uzimam polovan telefon i dvoumim se između ova dva.
Nekako me vise vuce nexus 4 , sta mislite ?
Nekako me vise vuce nexus 4 , sta mislite ?
Re: Lg Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3
N4 je bolji od S3 ali ima losiju kameru i nema micro sd slot.
Ne znam sta je tebi prioritet,softver,multimedija,ekran,kamera?
Ne znam sta je tebi prioritet,softver,multimedija,ekran,kamera?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa sta ja znam, ekran i kamera najvise. A pored toga, stabilnost ... Znaci da nema bugova nekih , da mi radi normalno 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
mazzy, n4 na tom polju radi bolje, po meni.. Ne koci, nema laga itd.. Ali ima manji ekran od s4, sa losijom rezolucijom... I losiju kameru
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pa npr. sad imam 4x Hd i radi mi poprilicno normalno, zadovoljan sam . Ako je s3 kao moj , onda bi mi to odgovaralo .
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5048
Onda uzmi S3,ali moj savet ti je da odes i pogledas licno N4,jer je telefon stvarno fenomenalan.
A to mogu da ti potvrde i korisnici ovog telefona na forumu
Onda uzmi S3,ali moj savet ti je da odes i pogledas licno N4,jer je telefon stvarno fenomenalan.
A to mogu da ti potvrde i korisnici ovog telefona na forumu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Uhhh ja sam mislio da on poredi s4 i n4.... Ako je izmedju n4 i s3, glasam za n4...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Pa ista je kamera na 4X koji ti imaš i na N4, dakle već si video slike i znaš odgovara li ti ili ne.
Ako ti ne odgovara onda ne uzimaš N4.
Ako ti ne odgovara onda ne uzimaš N4.
Ista kamera ?
Kamera mu je losa, ali bas ... Sto se tice 4xHD, kamera je ono u sta sam se najvise razocarao ...
Kamera mu je losa, ali bas ... Sto se tice 4xHD, kamera je ono u sta sam se najvise razocarao ...
Pa ista, 8Mpx i jedna i druga, nema šanse da LG ima različita sočiva za različite modele.
Možda je samo softverski ispeglanija na N4, mada ne verujem, i na njemu su slike loše.
Možda je samo softverski ispeglanija na N4, mada ne verujem, i na njemu su slike loše.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Socivo je isto na N4 i S3 (sony socivo), ali je samsungov softver bolji za fotografiju, te su slike sa S3 bolje.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Jos jedan glas za nexus 4, u svemu je bolji od s3 osim u kameri...
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Pa,nije samo u kameri.Ima tu,jos toga. Sg3 ima prosirivu memoriju,izmenjivu bateriju,s amoled ekran.Ako nije bitna kamera i memorija onda je N4 bolja kupovina.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je u ovoj dilemi bolja kupovina N4. Kamera jeste bolja na S3, ali je sve ostalo na strani N4, bolji dizajn (moje subjektivno mišljenje), kvalitetnija izrada, bolji ekran pogotovu sa paraandrodi ROM-om, bolje optimizovan softver...
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Moj glas ide za S3, licno ga imam i ja sam se dvoumio izmedju njih...
Kome sta vise treba,meni licno je bitno da je dobra kamera,da ima fm radio,dosta prostora pored slika,muzike i videa da ubacim neki filmic kada putujem da gledam a da nista ne brisem,kod N4 to nije slucaj,sem 2 gb rama meni N4 nema nista bolje
Kome sta vise treba,meni licno je bitno da je dobra kamera,da ima fm radio,dosta prostora pored slika,muzike i videa da ubacim neki filmic kada putujem da gledam a da nista ne brisem,kod N4 to nije slucaj,sem 2 gb rama meni N4 nema nista bolje

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
weska88, Po cemu je S3 bolji od N4 osim 2gb rama, po tome sto laguje u osnovnim operacijama?
S3 ima samo bolju kameru, i prednost mu je prosiriva memorija, sve ostalo je na strani N4.
S3 ima samo bolju kameru, i prednost mu je prosiriva memorija, sve ostalo je na strani N4.
Meni nije mana ni neproširiva memorija, pa jbt nije to hard disk da se skladište HD filmovi na njemu.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Bandicoot, i n4 ima 2gb rama 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Znam da nexus 4 ima 2 gb rama, mozda je u mojoj recenici malo to nerazumljivo, ali sam mislio na nexus 4 kada sam rekao da ima 2 gb rama. 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Imao sam oba modela. Ja bih rekao da je ovde nereseno. Samo licni utisci mogu da presude. moras da iscsckas oba modela pa koji ti bolje "legne"