Alcatel One Touch Idol X ili Htc Desire 601 ili Samsung Core
Alcatel One Touch Idol X ili Htc Desire 601 ili Samsung Core
U Vipu su dobili Desire 601 koji je odlican telefon,u paketima je slicne cene kao u Telenoru Idol X,a vidim da je Idol X na oglasima 305 eura,e sada ne znam koliko ce biti skuplji Desire 601 a trebalo bi da bude.Idol X ima 5 inca ekran,Desire 601 4,5 dok Core ima 4.3.Sta bi ovde bilo najpametnije uzeti?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Alcatel One Touch Idol X ili Htc Desire 601 ili Samsung
dule88, Core bih odmah odpisao posto nema sta da trazi pored ova dva zbog dosta slabijeg hardvera. Zatim, Idol X ima dosta bolji ekran od Desire 601 posto je IPS, a ovaj ima TFT... o rezoluciji necu ni da pisem. Pored toga duplo vise RAM-a i interne memorije je definitivno jaka prednost... a za tu razliku u ceni mislim da je Idol X bolja kupovina.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne znam odakle ti ideja da u isti koš staviš ova tri modela, pri tome mislim na Samsung core koji je dosta, ali dosta lošiji od Idol-a X.Naravno, Idol X ima ubedljivo najbolje specifikacije i mislim da je Alcatel odlična kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Vladanaselje
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Jul 2009. 03:46
- :: Note 9 Black
- :: iPhone 6s
Ja sam posle nedelju ipo dana od kako imam alkatel jednom recju prezadovoljan.
Citam da Idol X uopste nema podesavanja za kameru!!!Da li je to tacno i kakve su slike i da li full hd videro secka kada se gleda bilo snimljen ili kada se pusti film?