Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
A sta je sa "best player" valja li on cemu? Pogledao sam ovaj ali interesuje me kakav jos predlog imaju ostali.
interesuje me jos jedna stvar.da li postoji mogucnost da se ubaci cirilicna tastatura imam neke textove u wordu na cirilici pa kad bi ih mogao editovati cirilicom to bi mi dosta znacilo.
Postoji nego sta. Najpoznatiji su naravno wpTorrent i uTorrent. Isto tako postoje i remote alternative
(za konekciju sa kompom i kontrolu klijenta na istom). Postoji jos Torrent Buddy, Torrent ctrl...
miodrage, Hvala na odgovoru, uTorent mi odlično završava posao na androidu, predpostavljm da tako dobro radi i na WP8, tako da ću kolegi preporučiti njega, ali u svakom slučaju, odlično je što postoji fin izbor torent klijenata za WP8.
Pozdrav ljudi,imam jedan problemcic,pa se pitam da li je to samo do mog telefona ili ima jos neko sa istim problemom.naime,kad nekog pozovem onaj senzor koji se nalazi ppred slusalice,reaguje samo ako se priblizi jako blizu koze.pa recimo desi mi se da dok pricam i malo pomerim telefon tako da se taj senzor udalji od koze 1mm na uhu svetlo se upali i ja onda slucajno licem prekinem poziv. pa me sad interesuje da li je problem do mog telefonaili je tako kod svakog.
pomerio sam foliju malo na dole.samo toliko da prekrije logo nokija jer sam video da se proximity nalazi iznad slova "n" tako da je to pomoglo malo,ali moglo bi to jos bolje.
Araphel, jel si siguran? Na nexusu nisam imao foliju nedelju dana i pojavile su se one sitne ogrebotine koje se vide samo pod odredjenim uglom, a telefon sam nosio u dzepu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja sam za Note 2 kupio mat foliju baš zbog otisaka prstiju, i skinuo je posle par dana, pošto je olovka brljavila od nje. Nikakvih problema sa ekranom. 925 nosim bez futrole i bez folije, jednostavno pazim šta radim, i nema problema. iPhone evo već godinu ipo i više stoji bez folija, isto nema nikakvih problema. Besmisleno davanje novca po meni.
4. Za 5s nisam siguran, ali petica je đubre što se kvaliteta izrade tiče, pogotovo crna. Nosio sam ja i na mojoj četvorci neke oklope i čudesa, ali nikad foliju. Sad više ništa....smara
Baraba, to nosim kako kad, evo juce sam je vratio na telefon posle nekih 2 meseca bez toga. Pa cu sada da nosim ovako jedno 10-ak dana dok mi ne dosadi i opet bez toga. I meni ta budza sklizne u dzep glat.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.