Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

Post od Layne_Staley »

Ovo se polako pretvara u wp vs ios vs android.. Svaki os nadje svog korisnika. Svaki je za svakoga logican i nelogican.. Ja sam presao sa androida na ios, i ne smatram da je nelogican, ni android ni ios.. Samo imaju drugaciju strukturu..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

ajd stvarno, lepo je imati svoje mišljenje ali je bezveze proturati neistine...priče o komplikovanosti androida su prosto neistina i dovode ljude u zabludu a to ih onda navodi na pogrešne izbore...ako je to nekome komplikovano onda mu je svaki smartphone komplikovan...wp nisam koristio tako da ne znam kakav je...ios je dosadan os, jer je zapravo app launcher i ništa više od toga...komunikacija između aplikacija je očaj, ne možeš da menjaš default aplikacije, dinamika informacija na ekranu je nula, čak su i prekopirani quick settings naopako uradili, jer su ga stavili dole...i onda sam hiljadu puta dok sam skrolovao neke web strane aktivirao quick settings umesto da mi pomeri stranu! jer logično je da strane skroluješ odozdo nagore i naravno da ćes svako malo zakačiti quick settings...toliko o nelogičnosti a to je samo deo priče...

što se tiče osnovnog pitanja, ako je dilema iphone onda svakako ip5 (iako ima bizarne proporcije ekrana), a što se androida tiče onaj koji će duže da ima podršku samsunga, što znači verovatno noviji model...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Pa kada naviknes na jedan OS i kad ga koristis godinama i onda predjes na drugi, logicno da ti je nelogican :D ahhaha.

Ja godinama koristim Android, uzeo od frenda Lumiu 920 malo... ma isto kao da sam uzeo ciglu kakvu, nista mu ja ne znam. Piutam ga gdje ti je ovo , gdje ti je ono, kako ovo i kako ono ... a on se cudi i pita se sta mi je.

Znaci, sve je stvar navike .

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

pomoglo bi i kad bi ljudi čitali uputstva za uređaje... :wink:

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Dajte ljudi, nisam namerno to napisao oko nelogicnosti, vec sam napisao kao korisnik i jednog i drugog ios. Uopste ne vidim razlog za raspravu koji je logicniji koji ne, oba su logicna na svoj nacin, tako da treba da se prestane sa prepucavanjima.
Android u ovom trenutku daje vise ( kustumizacija), dok iphone ili ios cuva cenu, tako da to su eto dva razloga i za jedan i drugi, pa nek se odluci

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa isto tako je Android vezan za Google nalog. A inace ima opcija da kreiras nov nalog iz Accounts, i ne znam kako nisi video jer bode oci, i telefon odmah sam nudi sve.
Sto se widgeta na Androidu tice - kad znas da je podeljeno apps i widgets, nemas frke, kad nemas pojma, onda mozes da gledas kao tele u sarena vrata, i ko zna kad ces i da li ces videti. Ja pola sata nisam video.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage, nemoj više da komenarišeš android, molim te. Samo pokazuješ koliko ne znaš o njemu.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Bilo je za očekivati da će se i ova tema pretvoriti u prepucavanje. Svaki OS ima prednosti i mane, a da li je logičan ili ne, to je stvar subjektivnog mišljenja i navike. Meni je, recimo WP8 totalno ne prihvatljiv i nelogičan, čak i vizuelno izgleda jako loše naspram androida, ali to je moje mišljenje. S' obziorm da je Android trenutno No.1 OS na tržištu, svidelo se to nekom ili ne, on je i najlogičnija kupovina, stoga autoru teme preporučujem S4 ili LG G2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

A ja preporucujem neki symbian telefon, ili neki badu os, ili mego, ili oni stari windows mobile, ili ...... Kad se bec prepucavamo :)
Valjda je postavljac teme vec odlucio, mogao bi da se javi :)

kugla86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Nov 2013. 15:53
:: iphone

Post od kugla86 »

Vidim rat traje izmedju ljubitelja ios i androida ali svako ima svoje misljenje. Jos uvek se nisam odlucio dilema traje. Jesam navikao na ios ali bi da probam i android, tako da cu najverovatnije uzeti s4, za i5 je napumpana cena a u istom su rangu i5 i s4

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kugla86, Mislim da je to mudar izbor, samo bih ja umesto S4 ipak pazario Lg G2, telefon je bolji u svakom pogledu od S4, košta isto kao i S4 kod prepordavaca, a kod operatera cena je manja od samsunga.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

I moj glas ide za lg g2, mnogo bolji od sgs IV, jedino ne znam koji je koje velicini, ali ako ti je prvi android onda bolje lg g2

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

Id od mene +1 za lg G2, maloprije gledah telefon, brutalno kako dobar...trenutno best buy u svakom mogucem pogledu...

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

I jos jedan glas za Lg G2, odlican telefon..
..........................

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

I od mene glas za G2 (isti imam i veoma zadovoljan korisnik), S4 je klasa ispod G2 po hardveru :)

Odgovori