Nokia 7280.... vredi li nešto???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
dakle ko ima iskustva neka napiše nešto

Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
Verovatno ga je veoma komplikovano koristiti sa onom roto-tastaturom, tj. tasterom! Za svako slovo i broj moras da obrnes par krugova. Inace, sta da ocekujes od telefona koji ima JLo - visoku cenu i prestiz, pa i onda kada oni ugrozavaju komfornu upotrebu, a ona na 7280 to svakako nije! Inace, po spisku funkcija spada u jedne od boljih, a cak je i 2 Mpx kamer dobila puno pohvala na testovima.
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!
E ja sam malo njakao taj fon,tel je extra lep,naravno nije bas funkcionalan.Tesko je raditi bez tastature ali se moze navici...
Super je osecaj drzati ga u ruci ali pre nego sto se odlucite dali vam ovo stvarno treba ili ne treba dobro razmisliti.
Neko ko koristi 2 telefona nije lose da mu ovaj bude taj drugi
A i nije bas skup kao pre

Neko ko koristi 2 telefona nije lose da mu ovaj bude taj drugi

MNJIH!
b_udder, ne znam jesi li imao prilike da ga drzis-koristis,za mene je stvarno super fon,naravno ako se oprostite od symbiana,megapikselne kamere,...
Licno,ima mnogo boljih fonova za te pare ali ovaj je zaista nesto posebno.Ima ljudi koje ne vole bas neke jednostavne stvari.
Pored nekog smartfona nije lose imati i ovaj fashion phone...
Licno,ima mnogo boljih fonova za te pare ali ovaj je zaista nesto posebno.Ima ljudi koje ne vole bas neke jednostavne stvari.
Pored nekog smartfona nije lose imati i ovaj fashion phone...

MNJIH!
Prica se o 7280...mi2scg napisao:Inace, po spisku funkcija spada u jedne od boljih, a cak je i 2 Mpx kamer dobila puno pohvala na testovima.
Preskup mi je za njegove funkcije, a zbog nedostatka tastature nije bas ni praktican. Meni cak nije nesto ni lijep, al ono stvar ukusa. Imas puno bolje telefone za te pare, e sad, ako ti mogucnosti telefona i nisu tako bitne...

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
Re: Nokia 7280.... vredi li nešto???
po meni to je bezveze telefon , ne pruza mnogo , a cijena je visoka , za te pare mozesh da nadjes mnogo bolji telefon.dacha napisao:Nokia 7280.... vredi li nešto???
dakle ko ima iskustva neka napiše nešto
taj fon je i zenski (nadam se da nigoga nisam uvrijedio) , a i mogao bi se nazvati luksuzom , a i cuo sam da kada pishes poruku u prosijeku to pishes 2-3 puta sporije nego na nekom drugom telefonu.