Lg Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3
Re: Lg Nexus 4 vs Samsung Galaxy S3
Pola uredjaja je na papiru isto.... a kada se upali i koristi,shvatis da nije ni blizu.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nije baš tako, ova dva telefona poseduju isti chipset (Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4),Chobby88 napisao: Od hardvera im nista nije isto.
Pocev od kapaciteta interne memorije,ram memorije,preko cpu-a,kamere itd.
CPU (Quad-core 1.5 GHz Krait 200), GPU (Adreno 320), kao i 2GB RAM-a (Dual-channel 533 MHz, 8.5 GB/sec)
Evo link pa pogledaj malo...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5048
Na phonearena pise da ima snapdragon s600,zato sam i napisao da nisu isti.Moguce da sam pogresio,ali poenta mog posta je ista. . .
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Chobby88, Ti si pomešao modele, MI-2s ima snapdragon s600, ali to nije isti model kao MI-2 koji ima baš isti hardver kao Nexus 4
Ja sam mislio da ima mi2s.
Moja greska onda,priznajem.
Moja greska onda,priznajem.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Nema problema, xiaomi mi2 i mi 2s su isto skoro slicni sem kamere i procesora, sve ostalo je isto.
Mozda se ja nisam dobro izrazio, ne portuje se android sa nexus 4 na xiaomi mi2, vec skoro 90% sourcea za xiaomi se moze uzeti od nexus 4 sourcea ( valjda sam se dobro izrazio
), da romovi su na AOSP
Inace od sledece godine se ocekuje xiaomi u Evropi, tj da otvori svoju prodavnicu. To bi onda bilo zvanicno valjda.
Mozda se ja nisam dobro izrazio, ne portuje se android sa nexus 4 na xiaomi mi2, vec skoro 90% sourcea za xiaomi se moze uzeti od nexus 4 sourcea ( valjda sam se dobro izrazio

Inace od sledece godine se ocekuje xiaomi u Evropi, tj da otvori svoju prodavnicu. To bi onda bilo zvanicno valjda.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Xiaomi nemoj uzimati u razmatranje jer ne verujem da ima da se kupi kod nas. A da ćeš naručiti online telefon koji nisi nigde video ni probao ne verujem. Da se vratimo na S3 vs N4 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Narucivanje sa originalnog sajta nije problem, sve je profesionalno
Od ova dva iz predloga bih izabrao SIII ali ovaj sa 2GB RAM memorije. Nexus je slab sa zvukom za notifikacije, moj je ona prva varijanta bez sisica
i nikad ne cujem telefon.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ali sada nema ta verzija da se kupi osim ako ne kupuje polovan, sada su sve nove verzije nexus 4 sa sisicama pa se i čuje telefon 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Onda i moje glas ide za nexus 4 
Vaša poruka sadrži 35 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 35 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Iskreno, te sisice ne pomaZu nesto
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --