tomas.hokenberi napisao:...
Poenta mog posta je,ovde npr u Nemackoj,je lakse platiti i 50e pretplatu...em se jeftinije dobiju telefoni...em imas sve flat za 30-tak i kusur eura...em ee ovde vise u proseku zaradjuje....ne razumem te kako uopste mozes da skoro pa da kazes da je to isto ovde i kod nas???
Imao sam ugovor i kod Telenora,6god sam bio njihov pretplatnik...nikad nista dobio nisam ....mislim na neke povoljnosti....i kad sam dosao ovde...vrlo prijatno iznenadjenje sto se tice samih operatora...
Znaci,kod nas bukvalnu deru kozu da to nije normalno...te neke rate za tel...te skupe mesecne pretplate za nas standard....a da jos ne govorim o kucnom internetu itd itd...koja je razlika cena u scemu ovde i kod nas.. sramota i bruka nasih operatora i internet provajdera....
PS: ovde je vec normalno postalo u vecini paketa da imas flat sms...jer koliko ljudi jos danas koristi kao prvu opciju sms??/ svi vecinom koriste whatsapp,viber itd itd....
Koja je to fora...daju ti 10000sms free...to im daje samo kao povod eto mi dajemo toliko i toliko hiljada sms-a....svasta...
Moj Otac...koji je ovde u t-mobile vec 6god na ugovoru...do sada je dobio dva telefona kao poklon od njih...poslali mu postom...nisu bili neki telefoni al jbg...bar su dali nesto...ne znam koji je orvi bio zaboravio sam,drugi na poklon.je bio nokia 6300...
pre dve godine tako nesto...
Sta kod nas moze da dobijes,samo neku doplatu itd itd...