LG g2 i LG g pro poredjenje kvaliteta displey-a?
LG g2 i LG g pro poredjenje kvaliteta displey-a?
Interesuje me samo kvalitet prikaza kod ova dva fona.Da li ima neke bitnije razlike osim u velicini koja je na strani modela g pro.Ako moze neko da mi odgovori ko je koristio mozda oba modela ili ako ima neki test na netu gde mogu da pogledam.Da li su to potpuno isti displey-i koji se razlikuju samo u velicini ili ima neke razlike?
Re: LG g2 i LG g pro poredjenje kvaliteta displey-a?
Ekrani su isti razlika je u velicini. Tako bar kazu, ja nisam imao ni jedan... 

https://www.youtube.com/watch?v=ImLeegm8YqQ
Mozda ovo pomogne,mada mislim da nema neke razlike sem u velicini
Mozda ovo pomogne,mada mislim da nema neke razlike sem u velicini
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa i ja mislim da nema neke bitnije razlike ali nigde nisam mogao da nadjem poredjenje oko kvaliteta prikaza displeya.Pretpostavljam da su to potpuno isti ekrani samo je razlika u velicini.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ekrani su isti, bar po specifikacijama, razlika je samo u veličini, mada pogledaj neke youtube snimke ako želiš da budeš 100% siguran.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Mada ja ni ne vidim zasto je to bitno. LG je to svi displeji su dobri
Drugar mi kaze da mu se cini da g pro bas i nema neki ugao gledanja.Pa reko ajde da pitam da li ima neke razlike izmedju ova dva modela.Posto treba da uzmem jedan od ova dva modela.Pa cisto da znam sta da uzmem.Za sada sam zbog cene i velicine displey-a blizi kupovini modela g pro.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
pa zar ti nisi napisao da si uzeo telefon?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Uzmes ono sto ti se najvise svidja, ako ima razlike u displejima onda su to neke minorne razlike, koje verovatno ne treba da ti predstavljaju problem. Kao na lg nexus 4 svi kazu da su isprane boje, sto je normalno jer su koristili samsung modele koji imaju prenaglasene boje, a i svi ti nedostaci se daju resiti raznoraznim kusom kernelima, i podesavanjima
Kupio sam bio g pro crni ali sam ga prodao ne zbog nekog nedostatka nego jednostavno hocu da kupim fon u beloj boji.E sad da li ici na g2 ili g pro beli ni sam ne znam?I dalje sam vise za g pro zbog velicine displeya.
kvaka33 napisao:pa zar ti nisi napisao da si uzeo telefon?