Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Steta sto je google zaboravio malo n4... Bas su zakazali po meni u toj celoj nexus prici... Ili hoce jednostavno da nateraju nexus korisnike da kupe n5
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pa to ti je jedna od politika sto vodi i Apple. Jednostavno teraju korisnike da predju na nov proizvod. N4 ce dobijati podrsku jos nekih pola godine i to je to onda. A ne verujem da ce ga nesto jos dodatno software-ski unaprediti... U svakom slucaju ovakav kakav je prava babroga.
Pa to ti je to preferred 3G odaberes i bice ti samo na 3G,ukoliko to nisu dve opcije...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Koliko ja mogu razumijeti to nije opcija da bude samo 3G već da je prioritet 3G, a ako je slaba pokrivenost ili ga nema onda prebacuje na 2G. Ja na Note 2 imam GSM only, WCDMA only i još treći automatski mod koji samostalno prebacuje 2G/3G u zavisnosti od pokrivenosti i jačine signala.
Bolje bi bilo da imaš izbor kao što sam naveo jer negdje gdje imaš slabiji 3G signal prebaciće te na 2G a treba ti npr. brži protok kako bi nešto pogledao na netu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.