@miodrage-kako mislis na bug u cuvanju kontakata? ako ih nije sacuvao negde ne znam kako bi mogao i iz cega da ih izvuce nazad?
@layne, nemoguce da nije imao neki mail nalog na telefonu koji bi ih povukao ?
Luca, od iOS 5.1.1 na nekim uredjajima jednostavno sam sistem obrise kontakte. Cak je islo dotle da ni preko iClouda nije sacuvano sto se meni desilo, s tim da ja sve imam na nekoliko mesta, pa sam vrnuo. Mene je svojevremeno i iDrive Lite pokopao, jer mi nije sacuvao nijedan kontakt, ali sam srecom imao neki prastari iTunes backup odakle sam vratio 90%.
Planiram da uzmem 4s i cuo sam se sa deckom koji ga prodaje i prica mi kakav je i kaze da mu je ne znam tacno kako se zove, ubacio neki program ili sta vec i da brze radi. E sad, ne znam da li je to dobro i koje posledice mogu da budu... Hvala
iskreno nisam cuo za takav program i kako uopste nesto moze da ubrza radi sistema... mozda radi fluidnije ako se ocisti s'vremena na vreme ali to je to...
Ne mogu naći opciju da se postavi jedinstveni ringtone za celu grupu.Nije problem postaviti ringtone za svaki kontakt ako ih ima 5..6, ali ako u grupi ima 50..60 kontakata onda je to smor.Postoji li neka aplikacija za ovo?Usput, iphone mi nije jailbreak-ovan.
Trebala bi mi mala pomoć, ako neko ima vremena i volje... Naime želeo bih da kupim Apple Iphone 4S, ali nisam bio u mogućnosti da ga pronađem u slobodnoj prodaji preko ovlašćenh prodavaca... Živim u Novom Sadu, ali koliko sam se ja raspitao jedino mesto gde mogu naći gore pomenut telefom je u Beogradu... Ako iko zna mesto gde bih bio u mogućnosti da kupim 4S (fabrički zapakovan, (dakle nikakva preprodaja ili kupovina na crno) i po mogućnosti na rate) bio bih mu veoma zahvala.
Nazalost ipad, ipod, opremu i ostalo mozes ali iphone ne. Imas ih na crno mada neke radnje daju i njihovu garanciju pored apple-ove... Pogledaj na sajtu spisak radnji
Kupio bih iphone 4s ali treba mi pomoc. Naravno sim free cu kupiti i na sta jos da obratim paznju(malo detaljnije objasniti). Sta je itunes i itools i da li to moze da se intralira na windowsu(na kompu). Kako da skinem pesmu na iphonu ili mi je lakse preko ituba da pustam muziku(mozda je tako i bolje jer ja mislim da to ne koristi memoriju(verovatno greesim). Zanima me koji softver je najbolji i koji ne koci(zato se prebacujem sa androida na ios jer android koci). Hvala na odgovoru!
Ok, smetnuo sam s uma da je za 4s, ali i ti si dao pogresnu informaciju da nijedan softver ne koci na iPhonu. Na 3G je kocio iOS4.x, na 3Gs iOS6, sada na i4 koci iOS7, ako bude bila nadgradnja, prepostavljam da ce iOS8 da koci na 4s...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.