Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Fantomix
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:26
- :: samsumg galaxy s3
- :: nikad prezaljeni htc
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Pozdrav svima,ja sam novi,dosao sam ovdje na preporuku m@c|-|oR sa xda foruma,eto da se i ja ukljucim u raspravu,stavio sam i ja 4.3 oficijelni i boeffla 5.1 b3 i mogu reci da mi baterija vec nakon prvog punjenja drzi odlicno,tako s obzirom da sam presao sa hox-a na samsung i vec poceo lagano udarat glavom u zid mogu reci da vrlo vjerojatno i ostajem na samsungu 

Ne razumijem sta to znaci? Nece biti apdejta ilu sta vec?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
*Fantomix, dobro nam dosao.
*mazzy, update za sta?
*mazzy, update za sta?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Izasli su firmwares - 28 novembar na sammobileu sa download linkom
sad me zanima ako updejtujem telefon sa odinom da li cu dobijati updejtove kao i do sada ili remetim nesto?

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Naravno da hoćeš , to su oficijelni (stock) ROM-ovi .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Nabavio sam nove originalne slim covere pa me zanima da li ih neko ima posto otvori za kameru,zvucnik i blic nikako ne nalezu najbolje kao sto se vidi na slici.Vec sam imao iskustva sa originalnim flip coverom za Note 2 gde kad se preklopi onaj otvor covera nikako nije nalegao na resetkicu zvucnika gde se cuje sagovornik pa me zanima da li je moguce da Samsung pravi tako krs dodatnu opremu koja uzgred nije nimalo jeftina?!

-
- Redovni učesnik
Skinuo sam , sve uradio po instrukcijama i odin je posle 2 minuta od starta izbacio Fail ? da li sam mozda morao da enablujem usb debugging u diveloper opcijama ili sta se desilo zasto nije uspelo 
evo slicice

evo slicice

- zoreli
- Moderator
Da li si instalirao Samsung drajvere ?
Koristi Odin v1.85
Štikliraš PDA / Auti Reboot / F. Reset Time
Koristi Odin v1.85
Štikliraš PDA / Auti Reboot / F. Reset Time
-
- Redovni učesnik
Kada sam telefon prikljucio instalirao je update , a pre toga sam vise puta koristio kies tako da je sigurno bio drajver na windowsu. Skinuo sam ovaj odin zato sto je pisalo na sammobile-u
skinuo sam verziju 1.85 ja ne znam gde koji fajl da stavim , izgleda drugacije od ove verzije

Poslednja izmena od hynic u Sub, 14. Dec 2013. 15:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
kovach81, i kod mene ista stvar.
Lose su ih napravili. Ipak, tako tanak Cover nisam do sad nasla pa ipak taj koristim. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, a pazi kako ovom savrseno naleze i jos mu pise galaxy s3 dole na coveru.Ja sam ove kupio preko oglasa pa sam mislio da nisu original,ali pise na kutiji dobavljac roaming electronics.Za ove se ne nerviram toliko jer sam ih upola cene kupio,ali za originalni flip cover za note 2 sam se bas iznervirao jer zalosno je dati skoro 3000din a da ti se posle par dana pojave ogrebotine po ivicama jer flip cover ih ne stiti nego su tako otvorene,plus poklopac je isti kao originalni dakle dusu dao za ogrebotine,tako da ne vidim uopste svrhu flip covera.E sad,ima jos i originalni cover plus i kod nas za S3 ali nisam ga isprobao 
http://www.youtube.com/watch?v=p8OfngTaT2I

http://www.youtube.com/watch?v=p8OfngTaT2I
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Hynic , deinstaliraj kies. Ukljuci debbug opciju, mada to nista ne menja stvari. I mozda jos jedno, privremeno iskljuci antivirus program. Za svaki slucaj. I tek sam sad video sliku loga, tebi odin nema dobru konekciju sa fonom. Instaliraj nove drajvere. Imas na xda.
-
- Redovni učesnik
E hvala na pomoci , problem je bila debug opcija. Video sam na jednom youtube videu
upravo sam flesovao sve radi kao podmazano !

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
kovach81, ja sam kupila bas u prodavnici. Ni kod mene u donjem delu ne pise to Galaxy S3 (sto je i bolje, jer mi se to uopste ne svidja). Inace, neki primerak se savršeno uklapa a neki ne. Znam to jer sam vise njih izmenila - neki je bio super a neki se bas i nije uklapao. Takodje, i nisu bas ni izdrzljivi jer se rasire ubrzo kod otvora za Volume. Tako da, budi bez brige, jesu original al nije svaki primerak savršeno uklopljen.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Fantomix
- Povremeni posetilac
http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=4443 jel ovo neko probao? Jel to kao bolje od stock roma?
edit:zaobici,natrpano svega i svacega ali rom ima problema sa ram-om,ramo,ramo druze moj,mozda ako to isprave bude nesto vrijedilo ovako jos nije upotrebljivo.
edit:zaobici,natrpano svega i svacega ali rom ima problema sa ram-om,ramo,ramo druze moj,mozda ako to isprave bude nesto vrijedilo ovako jos nije upotrebljivo.
Poslednja izmena od Fantomix u Sub, 14. Dec 2013. 21:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- zoreli
- Moderator
Lepši je od fabričkog sigurno , napravi bekap pa flešni
... ništa ne košta (sem 20-tak minuta vremena)

- Fantomix
- Povremeni posetilac
Vec ga skidam,kako bi se reklo svrbe me prsti
pa javim dojmove,djeluje u svakom slucaju zanimljivo to sta su portali 

- Fantomix
- Povremeni posetilac
MJ9 Extended Power Menu? Dali ima neko mozda za stock rom kakav link,na xda se ubi trazeci?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima samo za S4 koliko sam video .
Pojavio se konačno MK6:

Ja sam zadovoljan. Ni jedan restart par dana. Po meni dosta bolje od 4.1.2, tako da se ne vraćam sigurno na 4.1.2.
SS od 4.3 kako izgleda sam već kačio ovde u temi.
Pojavio se konačno MK6:

Ja sam zadovoljan. Ni jedan restart par dana. Po meni dosta bolje od 4.1.2, tako da se ne vraćam sigurno na 4.1.2.
SS od 4.3 kako izgleda sam već kačio ovde u temi.