Motorola Moto G vs Lg Nexus 4
Motorola Moto G vs Lg Nexus 4
Pozdrav! Nalazim se u dilemi, dvoumim se izmedju ova dva telefona, motorolu imam prilike da nabavim preko drugara iz britanije. Konkretno me zanima isplati li se dati 100e vise za nexus i koje su prednosti/mane ova dva telefona... Hvala svima unapred
Re: Motorola Moto G vs Lg Nexus 4
Jel moguce da se niko nije docepao ove motorole preko tetke iz engleske ili sl.?
Znam da je po specifikaciji malo jaci nexus, ali koliko to igra ulogu u praksi? Da li se oseti u radu 1gb vise rama i 300mhz brzi procesor?

Znam da je po specifikaciji malo jaci nexus, ali koliko to igra ulogu u praksi? Da li se oseti u radu 1gb vise rama i 300mhz brzi procesor?
Pa posto je to nexus, taj 1gb se sigurno osjeti ... vjerovatno bi bio brzi i da imaju isto raama.
Ok, odluka je pala. Ipak ce biti Nexus
Jos samo jedno pitanje imam: da li neko zna gde u novom sadu ima najpovoljnije da se kupi, tj. da ne prelazi 260e. Naravno, interesuje me nov telefon...

Jos samo jedno pitanje imam: da li neko zna gde u novom sadu ima najpovoljnije da se kupi, tj. da ne prelazi 260e. Naravno, interesuje me nov telefon...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
U novom sadu imas najvise nexusa.
Pogledaj na malim oglasima i kupujem prodajem.

U slucaju da nekog interesuje, uzet je nexus.
Za sad sam zadovoljan kupovinom, videcemo u narednih par dana kako ce se pokazati.

Za sad sam zadovoljan kupovinom, videcemo u narednih par dana kako ce se pokazati.
Hvala! 4.2 je bio u njemu, i updateovao sam ga odma na 4.4.2
Moze preporuka za neki dobar kernel koji ne zdere bateriju?

Moze preporuka za neki dobar kernel koji ne zdere bateriju?