Brzi ili spori punjac za 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Brzi ili spori punjac za 6630
Ja sam uz 6630 dobio spori punjac ali od stare 7250i imam i brzi punjac (800mAh), sa kojim punjacem da punim bateriju, za sada punim sa sporim i baterija mi drzi 3-4 dana zavisi od upotrebe. Procitao sam ovde negde da se preporucuje brzi punjac, jel moze neko da mi objasni zasto i u cemu je razlika (osim u brzini punjenja sto meni nije bitno, telefon punim nocu). Primetio sam da kada napunim bateriju sa brzim punjacem drzi mi 2 dana plafon a sa sporim 3 dana bez problema, jel to ima neke veze ili samo tripujem,
POZDRAV SVIMA

HOX Titanium gray
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
Da li neko moze da kaze koliko je potrebno da se puni baterija brzim, a koliko sporim punjacem, tj. koje je vreme punjenja i koja je oznaka za brzi a koja za spori punjac, jer kada sam tamo gde sam uzeo telefon pitao za brzi punjac, ili ili se prave blesavim ili stvarno nemaju pojma.
Gde se najvise isplati uzeti, 'rezervnu' bateriju i sta mislite o ovome?
link
Gde se najvise isplati uzeti, 'rezervnu' bateriju i sta mislite o ovome?
link
6630
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
i ja sam cuo da je bolje baterije puniti sporijim punjacem , kao bolje je puni , mada ja punim brzim punjacem i na nokii 6680 baterija mi trajeb_udder napisao:koliko sam ja upoznat sa problemom, baterije je bolje puniti sporije....... 3 - 4 dana je odlicno za 6630
2-3 dana , nekada cak i cetri kada ga ne koristim mnogo , a moracu da probam da napunim bateriju i sa tim sporijim punjacem , pa da vidim rezultate , javim vam

- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja sam zadnji put punio sa sporim punjacem, fon je bio ugasen, posle 3 dana u System Exploreru mi pokazuje Batery status 71%, to je extra ali nisam slusao mp3 a sve ostale funkcije normalno, razgovor, sms, kamera, usb... Jel zna neko sta u System Exploreru znaci Charge level? Meni prikazuje 42140 64% i to se ne pomera, bilo da je baterija puna ili prazna
Pozdrav
Pozdrav

HOX Titanium gray
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
pazi, ja imam lakshi i tezhi punjach (
)
to je moj sluchaj za reazliku od tvog!
ovaj lakshi je malo izduzhen, i njega sam dobio uz 3650. Tezhi je klasichan nokiJin punjach (inache od predgodnog 3510i)
ali ja punim sa tezhim, jer je lakshi neshto sjbn

to je moj sluchaj za reazliku od tvog!
ovaj lakshi je malo izduzhen, i njega sam dobio uz 3650. Tezhi je klasichan nokiJin punjach (inache od predgodnog 3510i)

ali ja punim sa tezhim, jer je lakshi neshto sjbn

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt: