Dakle ovako - ova 2 telefona mi se uklapaju u budzet i hocu da oprobam wp 8 ... lumia 520 mi se vise svidja po izgledu a lumia 620 ima diodu i prednju kameru (prednja kamera mi ne znaci nista ali dioda znaci), i 520 ima veci ekran koliko znam... sto se tice os-a nema razlika u funkcijama .. sta je bolje uzeti i koji se bolje pokazao
Sam si naveo sve razlike koje postoje izmedju ova dva modela. Ako ti lampica znaci onda 620, mada po meni je bolje uzeti 520. 620 mi se nikako ne svidja sto se tice dizajna.
windows phone, uzmi sta ti mislis da ti vise odgovara, cisto da znas, L520 i L720 imaju HERE Drive, dok ostali imaju HERE Drive+ navigaciju, pisao sam o tome nekoliko puta ali i ovde da ponovim, Drive+ je worldwide, a Drive je samo za jednu drzavu (moze da se "otkljuca" za 1800 din). Znaci ako ti je i navigacija bitna, zaobidji 520.
Ok hvala na odgovorima uzecu ipak lumiu 520 ovih dana jer mi mnoogo bolje lezi u ruci i lepse mi izgleda , a funkcije su gotovo iste... miodrage, hvala na objasnjenju ali ne verujem da cu navigaciju mnogo koristiti tako da nema veze
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.