filip89x, što češće i koristi PureView mod, nemaš ti neke koristi od onih ogromnih rezolucija. I 5mp je dovoljno ali ja uvek koristim 8 pa bih ti to preporučio a i JPEG kvalitet uključi da bude ultra fin.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ovo ie cak i blaza varijanta. Pre 4 godine sam iz ovog mesta krenuo za moju Jagodinu i bukvalno nista nisam video par metara. Padao je krupan sneg i bilo je mnogo vise snega na "majcici zemlji", a uz sve to je duvala kosava. Kao u horor filmovima, ali sam nekim cudom uspeo da stignem u JA, dok su mnogi ostali zavejani u koloni kod Smoljinca, a to je bilo cak i na TV-u. Taj snimak nemam
Bogme dobro su ti oprali soferku
Ta folija na kameri ima rupu tu gde je socivo tako da ne smeta
I da, odlicne fotke pravi Note 3, ja sam prezadovoljan.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.