P.S. I ja sam potpisao peticiju, mozda i bude nesto od toga
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- technoboy
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: LG G2
- :: Nokia 7110
Re: LG G2
Pozz ljudi. Nadam se da cu ovih dana postati ponosni vlasnik G2, jer ih trenutno nema u Vip-u
Da li neko zna gde u Beogradu ima da se kupi i koliko kosta skroz providna, znaci bez icega na sebi, silikonska maska? Ne volim to na telefonu ali mi je danas moj L9 ispao na beton i posteno se izgrebao na tri coska 
Na xda nije premium verzija G2 xposed, kao što nije ni bilo koja druga koju sam našao na netu, iako su sve premium verzije, ne znam zašto kod mene ne budu premium kada se instaliraju.zoreli napisao:G2 Xposed imaš na XDA, Auto Contacts FULL APK v1.16 kucaj na Guglu , imaš ga .... I tako dalje .
Autocontacts jeste full, ali nije najnovija verzija, starije ne rade kako treba.
Uspeo sam da ispraznim bateriju za 27 sati,teskog koriscenja.
Stvarno me odusevljava trajanje sve vise i vise.
Stvarno me odusevljava trajanje sve vise i vise.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
Ljudi sinoc mi se prvi put tel restartovao sam od sebe,igrao sam igricu. Napominjem da se nije pregrejao ,nesto osrednje a ni toliko.Koj mu je?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kod mene vec 4 meseca radi bez ijednog restarta,a koristim ga zesce
Ni kod mene nijedan restart od oktobra.
Mozda ga je igrica zaglupela
Mozda ga je igrica zaglupela
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mene samo zanima zasto zvanicni LG nista ne govori o tome?
Mada kako vidim,svi koji su dobili KK imaju neke bagove,lagove i usporavanja telefona.
Ali opet,taj update ce ih drzati u igri,pa makar i kao poluproizvod,jer se nije nesto proslavio sem na Nexus liniji.
Mada kako vidim,svi koji su dobili KK imaju neke bagove,lagove i usporavanja telefona.
Ali opet,taj update ce ih drzati u igri,pa makar i kao poluproizvod,jer se nije nesto proslavio sem na Nexus liniji.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa nije bas tako.
Ok, juce sam stavio KK, ali evo za ovo vreme nisam video bas nijedan bag, lag i sl. Cak mi se cini da brze radi telefon.
Jutros sam procitao kako spremaju G2 Pro model, i tu ce srediti probleme oko kamere koje G2 ima. Sad, pitanje je da li ce se to moci prebaciti i na G2.
Koliko vidim na netu, sve sto pricaju iz LG-ja se odnosi na buduce modele, a nista na vec izbacene. Sa takvom politikom ce ubiti i ovo malo nade koje su ulili u sve nas kad su izbacili G2.
Ok, juce sam stavio KK, ali evo za ovo vreme nisam video bas nijedan bag, lag i sl. Cak mi se cini da brze radi telefon.
Jutros sam procitao kako spremaju G2 Pro model, i tu ce srediti probleme oko kamere koje G2 ima. Sad, pitanje je da li ce se to moci prebaciti i na G2.
Koliko vidim na netu, sve sto pricaju iz LG-ja se odnosi na buduce modele, a nista na vec izbacene. Sa takvom politikom ce ubiti i ovo malo nade koje su ulili u sve nas kad su izbacili G2.
Re: Одг: LG G2
Azimuth, koji si kit kat stavio? Nisam video nijedan stabilan kit kat. Rekao sam da ću čekati oficijelni kk i da neću da čačkam sa custom romovima, ali mi nešto ne da mira. 
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nennad,
Azimuth, je kupio Note 3,otisao je on od nas
Azimuth, je kupio Note 3,otisao je on od nas
Stigao neki update od 20 mb.Mozda je fix za kameru?
Pretrpani su serveri i ne moze da se preuzme jos uvek.
Pretrpani su serveri i ne moze da se preuzme jos uvek.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Pratimo,pratimo 
Meni preko Vip-a jos uvek nista ne daje
Meni preko Vip-a jos uvek nista ne daje
- kutijagreha
- Banned