Koliko vam traje baterija?
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Re: Koliko vam traje baterija?
Citam ove postove i placem...Na stock LG 4x HD softweru 2 sata onscreen time +/- 15 min , najvise sto sam izgurao je na slimBean romu 4 sata onscreentime.Uvek koristim telefon sa svim servisima ukljucen osim NFC i GPS (Gsync - viber-whats app-badoo-facebook-instagram itd...)..Hteo sam da okacim slike ali mislim da nema svrhe vise 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Htc ONE-X sa baterijom od 1800 mAh, full korišćenje , sve uključeno bez štednje. Sa obzirom da mi je ostalo još 20 i nešto % baterije izvuće još sat vremena screen on u narednih nekoliko sati ... Skroz dobro za ovako slabačku bateriju.

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Evo jos rezultata sa Xperie T.Kad je wifi bio neaktivan bilja je ukljucena sinhronizacija i malo surfa preko 3g/2g

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

7 naloga se sinhronizuje, par sati muzike, radio, pola sata navigacije, pozivi, poruke, net...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Nokia Lumia 520, uz prosecno koriscenje traje 2 dana.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
Festina lente.
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Pozdrav
Jel ima jos neko problem sa baterijom na Note? Iako mi je na 2g, i osvetljenje je na 30% desi se da ne moze da izdrzi dan, nekad ga punim dva puta dnevno.

Ja sam zadovoljan baterijom s obzirom na to da je polovan tel. i da ne znam kako je prethodni vlasnik punio/raznio istu.
Note 2.

Note 2.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Hoho 6h screen-on za 19h korišćenja , baš si ga raubovao
, stvarno odlično .

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa to je super rezultat. Ništa njemu ne fali, samo "toči" i vozi 

cupcake, koliko ti je star telefon?
Moguce da je baterija na kraju radnog veka.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- cupcake
- Neredovni učesnik
Kupila sam pre par dana polovni telefon, ne znam kako ga je devojka pre mene koristila ali je u dobrom stanju, kao nov, star 10 meseci, samo baterija zeza. Stavljam ga na airplane mode uvece i do ujutru skine 10% a nekad i vise. Ne znam sta da radim :/Behemoth napisao:cupcake, koliko ti je star telefon?
Nova baterija,ta je ocigledno gotova.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne mora da znači. Proveri šta jede bateriju. Proveri da li ide u deep sleep kad ga ne diraš ili imaš jako vredan telefon koji voli stalno nešto da radi 

- cupcake
- Neredovni učesnik
Tel se puni 3 sata bez cackanja tako da mislim da to nije bas normalnoAzimuth napisao:Ne mora da znači. Proveri šta jede bateriju. Proveri da li ide u deep sleep kad ga ne diraš ili imaš jako vredan telefon koji voli stalno nešto da radi

Ja mislim da je normalno da se puni 3 sata,ipak je tu baterija velikog kapaciteta,ja moj galaxy punim od 2h 10min do 3h....
Evo jedno pitanje za sve sto se tice punjenja...?
Meni varira snaga punjenja od 360mah pa do 1900mah,recimo ovde u Beogradu mi varira stalno nikada nije konstantno punjenje i najvise mi puni do 1200mah...a recimo kada odem kod babe i dede u Uzice puni 1200,1360 a nekada dodje i do 1900mah,uvek punim istim original punjacem od 2A,da li je tu stvar struje ili meni ne valja punjac?
Evo jedno pitanje za sve sto se tice punjenja...?
Meni varira snaga punjenja od 360mah pa do 1900mah,recimo ovde u Beogradu mi varira stalno nikada nije konstantno punjenje i najvise mi puni do 1200mah...a recimo kada odem kod babe i dede u Uzice puni 1200,1360 a nekada dodje i do 1900mah,uvek punim istim original punjacem od 2A,da li je tu stvar struje ili meni ne valja punjac?
Vecom strujom puni kad je baterija pri kraju,kad dodje na ~60% onda puni manjom strujom,bar sam tako negde citao. . .