Yettel novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Telenor novosti
To je bas lepa vest. Bilo bi lepo da im to bude prakasa kao drugim operaterima i onda ce mozda zaustaviti gnev naroda
Note IV N9100 dual
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Re: Telenor novosti
Ja to imam 50 posto popusta,evo vec treca godina..to im je super ponuda.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Prvo sam isao da potpisem ugovor na godinu dana,a da ne uzmem telefon i tada su mi to ponudili..a posle te godine im poslao mail da imam sa druge mreze bolje uslove i zvali su me sledeci dan ili dva i ponudili 50posto popusta na ugovor od dve godine ili 25 posto popusta na ugovor od jedne godine cini mi se i to je to..ali treba samo da im se posalje mail i da se napise da druge mreze to imaju i da razmisljas da predjes kod njih zato sto su bolji..sto i jesu ustvari bez ovog popusta..
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- toda81
- Prijatelj foruma
Onda cu definitivno morati da vidim kada mi tacno istice ugovorna obaveza i da krenem u akciju
Note IV N9100 dual
Ja kad sam hteo da potpišem ugovor na 50% bez telefona, nisu mi dali. Preko kc su rekli da ne znaju šta je to, iako sam baš bio uporan i navaljivao. Jednom prijatelju sam uspeo namestiti popust, sebi ne.
Koliko sam do sada uspeo da saznam, to važi samo za stare postpaid korisnike, ne i za nove. Pošto sam ja tada bio novi, nisu mi dali. Sada sam srećno prešao na MTS, a oni svoje skrivene ponude nek skrivaju od nekog drugog.

Koliko sam do sada uspeo da saznam, to važi samo za stare postpaid korisnike, ne i za nove. Pošto sam ja tada bio novi, nisu mi dali. Sada sam srećno prešao na MTS, a oni svoje skrivene ponude nek skrivaju od nekog drugog.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
toda81, u zadnjem mesecu ugovorene obaveze posalji im meil i tu im napisi da zalis ugovor bez telefona sa 50% popusta. Obavezno im pripreti prelaskom u mts jer to mts oberucke daje i nalepi im linkove mts-a. Zvacete oni tebe i dace ti 50% popusta.
Odlaskom u njihove prodajne objekte ili poziv k.c. nista neces postici, uputicete samo na aktuelne promocije.
Kada je meni kurir doneo ugovor da potpisem (11.2012 god.), iznenadio me je kada mi je rekao da on to od njih dobija odavno.
Odlaskom u njihove prodajne objekte ili poziv k.c. nista neces postici, uputicete samo na aktuelne promocije.
Kada je meni kurir doneo ugovor da potpisem (11.2012 god.), iznenadio me je kada mi je rekao da on to od njih dobija odavno.

- toda81
- Prijatelj foruma
Deksi, hvala na savetu. To sa KS znam jer sa njima ne moze da se nadje nikad zajednicki jezik i oni se drze svoje prvice kao papagaji i nista osim toga ne znaju. Njih da pitas nesto, recice ti nesto sasvim drugo. Moracu samo da vidim tacan datum za isteke sva tri ugovora
Note IV N9100 dual
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ma kakav korisnički servis, šalji im samo mail...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Telenor- poskupljenje!
Au, ovi kao da se spremaju da pakuju kofere, pa i ovo malo korisnika što im ostalo hoće da najure 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pukli. Posebno zbog cene ka korisnickom, a vala i zbog nove cene MMS-a, kod njih MMS idalje napredni premium servis, ko da je 2004, a ne 2014-ta. Ovo ostalo necu ni da komentarisem, sve su to samo izgovori.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Telenor- poskupljenje!
Oni nisu normalni! To je cist lopovluk i smesno je da danas mms kosta 15 din. Bas mi je drago da postoje aplikacije poput viber-a i whatsapp-a koje im mrse konce
Note IV N9100 dual
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Što se brinete, svi će podići cene MMS i poziva KC, pa svi znamo praksu ovde kod nas. Svi vole taj "laki" dinar. Još će krenuti da nam naplaćuju i razgovor sa radnicima u poslovnici, i njihove "simpatične" šale.
dobar dan - 100 din
hteo sam da vas pitam - 100 din
kada mi ističe ugovor - 100 din
e hvala, doviđenja - 100 din
poštovani korisniče,vaš račun je uvećan za 400 din

hteo sam da vas pitam - 100 din
kada mi ističe ugovor - 100 din
e hvala, doviđenja - 100 din
poštovani korisniče,vaš račun je uvećan za 400 din

Samsung S10+ red
hvala bogu pa nisam njihov korisnik preneo sam broj u mts.telenor je postao dno dna.
Telenor ni ne pokusava da sakrije da ih briga za povoljnosti i korisnike, jedino profit i samo profit i to stavljaju u prvi plan.
Uvek im krecu recenice sa kursom evra i losom situacijom a da li se pitaju kako je njihovim korisnicima.
Od Telenora vise nista nije iznenadjenje. Drugi nude promocije a oni stalno poskupljenja na vec skuplje cene.
Uvek im krecu recenice sa kursom evra i losom situacijom a da li se pitaju kako je njihovim korisnicima.
Od Telenora vise nista nije iznenadjenje. Drugi nude promocije a oni stalno poskupljenja na vec skuplje cene.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kakva sprdacina. Bole ih sve dok ima ovaca koje redovno sisaju 

Jedva cekam da istekne ugovor i da zavrsim sa njima.
Ja danas raskinuo sa njima!
Nudili mi sve i svasta ali nisam poklekao! 

Samsung Galaxy S3 I9300