NakaR, odlicne slike .Sa kojom verzijom softvera si slikao ovo ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Stock JB 4.3 Generic IT. Rekao sam da je kamera za nijansu bolja od onog CE1. Ali da bi slike ispale dobre potrebna su podesavanja i igranje sa kamerom jedno vreme.
NakaR, vidim da si slikao u superauto modu sa 12 mpx ili je to HDR?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
HDR. Kakav super mod, on samo unisti slike... Jedino je dobar kad hoces onaj Burst mod da iskoristis...
A jos nisam rootovao tel, nesto za sad nemam potrebe za one egzibicije
Sale, takodje mi se cini da su i kod tebe bolje slike sa ovim Rom_om.
Da promenim malo i da okacim sa Lumie 520 sobne fotke pri vestackom i slabom dnevnom osvetljenu. 520 nema blic
Slabo dnevno:
Vestacko (stona lampa):
Bez lampe: WP_20140227_001 by kusevija89x, on Flickr
Napravio sam set za 520 na flickr pa cu da kacim i neke izazovnije fotke uskoro.
Slikano je stock M$ aplikacijom...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Lumijica odlicno slika. Slika za sve pare A da su mu stavili XENON i ostavili SVE OSTALO od HW isto, podigli cenu za 20-30e slikao bi bolje od N82 i bio bi pravi pogodak.
Mada znaju oni sta rade i ovako je odlicno prosao.....a manje su morali da ulazu u arhitekturu i dizajn, za njih je to "win win" situacija
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.